Karanlık Gece’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Karanlık Gece’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Sinema severlerin merakla beklediği bu senenin en merak edilen filmlerinden olan bol ödüllü Karanlık Gece Filminin vizyon tarihi belli oldu.

Televizyon ekranlarında 2022 – 2023 yayın döneminin sonlarına gelinirken sinemalarda da artık yeni yapımlar daha z görülmeye başlandı. Özellikle iddialı yapımların yaz aylarının gelmesiyle birlikte vizyona girmek için daha uygun zamanları beklemeye başladığı bu günlerde sinema seyircisi merakla beklediği ödüllü bir filmle buluşmak üzere. Son olarak 59. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Senaryo ödülünü kazanan bol ödüllü film Karanlık Gece’nin vizyon tarihi belli oldu ve filmin fragmanı yayınlanmaya başladı. İlk olarak festivallerde gösterilen ve bu festivallerden bol ödülle dönen Karanlık Gece suç ve gerilim türünde ele alınıyor ve filmin yönetmen koltuğunda Özcan Alper yer alıyor. Nar Film, BKM Film ve Baykuş Yapım ortaklığında hazırlanan filmin senaryosunu ise Murat Uyurkulak kaleme aldı.

Karanlık Gece’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

BKM Film, Nar Film ve Baykuş Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı bol ödüllü Karanlık Gece’nin merakla beklenen vizyon tarihi belli oldu. Murat Uyurkulak tarafından kaleme alınan ve Özcan Alper’in yönetmen koltuğunda yer aldığı Karanlık Gece bu sene 59.’su düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi film ve en iyi senaryo ödüllerini alırken film yurtdışında da Almanya’da düzenlenen Türkiye Almanya Film Festivalinde ise en iyi oyuncu ödülünü almayı başardı. Seyircinin çok yakından takip ettiği ve vizyona gireceği tarihi merakla beklediği filmin vizyon tarihi sonunda belli oldu. Yayınlanan fragmanıyla da oldukça dikkat çeken Karanlık Gece sinema severlerle 28 Nisan tarihinde buluşuyor.

Karanlık Gece Konusu ve Oyuncuları

Bu senenin en dikkat çeken sinema filmlerinden olan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı bol ödüllü Karanlık Gece suç ve gerilim türünde hazırlanmış. Murat Uyurkulak tarafından kaleme alınan film, İshak’ın nasıl toplu bir öfkenin parçası haline gelip Anadolu’da küçük bir köyde vicdanıyla nasış başa çıktığını ve kollektif sessizliğin şiddetiyle nasıl mücadele ettiğini anlatıyor. Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda ise

-          Berkay Ateş

-          Cem Yiğit Üzümoğlu

-          Taner Birsel

-          Pınar Deniz ve

-          Sibel Kekilli yer alıyor. Film 28 Nisan Cuma günü sinema severlerle buluşuyor.

23-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar