Kardeş Çocukları İdil (Melis Hacic) kimdir?

Kardeş Çocukları İdil (Melis Hacic) kimdir?
Börü ve Bir Litre Gözyaşı dizilerinde hayat verdiği karakterlerle büyük beğeni toplayan Melis Hacic, İdil karakteriyle Kardeş Çocukları dizisine dahil oldu.

Star TV ekranlarının başarılı dizisi Kardeş Çocukları'na 'İdil' karakteriyle dahil olan genç oyuncu Melis Hacic hakkında bir çok merak edilen konuyu siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik. Melis Hacic kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar...

Yayınlandığı ilk günden bu zamana reytinglerde aldığı olumlu sonuçlar neticesinde oyuncu kadrosunu güçlendiren Kardeş Çocukları dizisine Çiğdem Selışık Onat ve Melis Hacic'de katıldı.

Çiğdem Selışık Onat dizide Mehmet Aslantuğ'un hayat verdiği 'Yıldırım' karakterinin annesi Rezzan'a hayat verirken, genç oyuncu Melis Hacic'de yeğeni 'İdil' karakterini canlandıracak.

MELİS HACİC KİMDİR?

'Börü' dizisiyle televizyon dünyasına ilk adımını atan Melis Hacic, 08 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Hacic, Üniversite eğitimini 'İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Yönetmenliği Bölümü'nde tamamladı.

Televizyon dünyasına Star TV ekranlarında yayınlanan 'Börü' dizisiyle merhaba dedi. Dizide hayat verdiği 'Zeynep' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hacic, 2017 yılında ikinci televizyon projesi olan 'Bir Litre Gözyaşı'nda 'Selin' karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Hacic, Star TV'nin başarılı dizisi 'Kardeş Çocukları'nda 'İdil' karakterine hayat verecek.

Melis Hacic’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kardeş Çocukları (İdil)
2018 – Bir Litre Gözyaşı (Selin)
2017 – Börü (Zeynep)

KARDEŞ ÇOCUKLARI KONUSU

Yıllar önce yaşadıkları olay karşısında yolları ayrılan iki kardeş Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu) bambaşka hayatlar yaşamaktadırlar. Ümran kızı Hayat ile köyde yaşamını sürdürmeye çalışırken, Istanbul'un sosyetik isimlerinden Umay ise Hayal ile yaşamaktadır.

Birbirinden tamamen farklı hayatlara sahip bu iki annenin yollar hiç beklemedikleri bir anda, hiç beklemedikleri ortamda kesişecek. Bu karşılaşma hiç beklenmedik olayları beraberinde getirecek.

Yapımını Gold Film'in üstlendiği 'Kardeş Çocukları' dizisinini yönetmen koltuğunda 'Faruk Teber' yer alırken, senaryosu ile Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor.

28-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar