Kardeşlerim Dizisinde Berk’e İkiz Kardeş Geldi

Kardeşlerim Dizisinde Berk’e İkiz Kardeş Geldi
Atv’nin sevilen ev reytingi yüksek dizisi Kardeşlerim’in kadrosuna yeni bir isim eklendi. Diziye Elif olarak Dilara Sümbül dahil oldu.

NG Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşan cumartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Kardeşlerim dizisi 3. Sezonunda da yine aynı başarılı yayıncılığını devam ettiriyor. Aldığı reytinglerle kanalının en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizinin 4. Sezon onayı geçtiğimiz günlerde duyurulmuş ve dizinin en az bir sezon daha seyirci karşısına çıkacağı kesinleşmişti. Dram, aile ve gençlik temalı olan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken dizinin kadrosuna zaman zaman yeni isimler dahil oluyor. Senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin yer aldığı dizi cumartesi akşamları ekrana geliyor. Dizinin kadrosuna son olarak güzel bir oyuncu dahil oldu. Dilara Sümbül Kardeşlerim’in kadrosuna Elif karakteri olarak katıldı.

Berk’e İkiz Kardeş Geldi

NG Medya tarafından hazırlanan ev Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Diziye, Recep Usta’nın canlandırdığı Berk karakterinin çift yumurta ikizi olarak katılan ve Elif karakterine hayat verecek güzel oyuncu Dilara Sümbül’ün hikayeye yeni bir soluk ve derinlik getirmesi bekleniyor. Berk, dizide babasının ölümü üzerine içine kapanmış ve onu bu durumdan sevgilisi Aybike çıkarmıştır. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Berk hiç bilmediği ve tanımadığı bir ikiz kız kardeşinin olması üzerine oldukça şaşıracaktır. Hikayede yeni bir aşamaya geçilecek Elif karakterinin dizinin 4. Sezonunda da devam etmesi ve hikayenin ilerlemesi beklenmektedir.

Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları

Atv ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan kardeşlerim NG Medya tarafından hazırlanıyor. Üçüncü sezonunda olan ve dördüncü sezon onayını dala alan dizinin senaryosunu Gül Abus semerci kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci yer alıyor. Dizide birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin oyuncuları arasında

-          Celil Nalçakan

-          Fadik Sevin Atasoy

-          Cüneyt Mete

-          Simge Selçuk

-          Su Burcu Yazgı Coşkun

-          Yiğit Koçak

-          Onur Seyit Yaran

-          Recep Usta

-          Dilara Sümbül

-          Melis Minkari

-          Cihan Şimşek

-          Nihan Büyükağaç ve

-          Emre Yetek yer almaktadır.

28-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar