Kardeşlerim dizisinin Elif’i Dilara Sümbül apar topar hastaneye kaldırıldı

Kardeşlerim dizisinin Elif’i Dilara Sümbül apar topar hastaneye kaldırıldı
Karnındaki şiddetli acı yüzünden hemen Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye yatırılan oyuncunun yumurtalık kistinin patladığı tespit edildi.

Kardeşlerim dizisinde Elif karakterine hayat veren 24 yaşındaki Dilara Sümbül şiddetli karın ağrılarından dolayı hemen özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yumurtalık kistinin patladığı anlaşılan Sümbül’ün tedavisine hemen başlandı. Taburcu olur olmaz setlere dönmeye hazırlanan genç yıldızın tedavisi sürüyor.

Kardeşlerim dizisinin Elif’i Dilara Sümbül apar topar hastaneye kaldırıldı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’in genç oyuncusu Dilara Sümbül karnındaki şiddetli ağrı sebebiyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Kardeşlerim dzisinde Elif rolüne hayat veren Dilara Sümbül’ün yumurtalık kistinin patladığı ve hemen tedaviye alındığı açıklandı. Karnındaki şiddetli acı yüzünden hemen Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye yatırılan oyuncunun yumurtalık kistinin patladığı tespit edildi. Hemen tedavisine başlanan 25 yaşındaki oyuncunun tedavisi biter bitmez taburcu edilmesi bekleniyor. Sağlığına kavuşur kavuşmaz Dilara Sünül’ün Kardeşlerim dizi setine dönecek. 

Aynı gün hem annelerini hem babalarını kaybediyorlar

Ömer, Kadir, Asiye ve Emre isimli dört kardeşin hüzünlü hikayesinin anlatıldığı dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Anne ve babaları ile bereber huzurlu ve mutlu bir hayat sürerken sadece bir günde hayatları allak bullak oluyor. Birgün anneleri işvereni Akif Atakul’un yazlık evine temizliğe gider. Orada işverenini ve Atakul Ailesi’nin aile dostları olan Suzan Manyaslı’yı aynı yatakta yakalar. Bu kötü tesadüf sonrası evden ayrılıp kendi evine dönmek isterken Akif Atakul’un arabasına binip kaza geçiriyor. Son nefesini vermeden önce kocası ile konuşup olanı biteni anlatıyor. Kocası bu işten şüphelenip Akif Atakul’a hesap sormaya gidiyor. Aralarında tartışma çıkıyor, düşüp hayatını kaybediyor.

Kadir, Akif Bey’in iş teklifini kabul ediyor

Aynı gün hem annesinden hem de babasından mahrum kalan çocuklara hiçbir yakınları sahip çıkmıyor. Evin yükü en büyükleri olan Kadir’e kalıyor. İş ararken ev sahipleri borçlarından dolayı bunları evden atınca amcalarının evinde kalmaya mecbur oluyorlar. Yengeleri Şengül durumdan rahatsız olunca çocuklar kümeste kalmaya başlıyorlar. En küçükleri Emel zatürre olunca daha önce gururndan kabul etmediği Akif Bey’in iş teklifini kabul ediyor ve kolejlerinin birinde garsonluk yapmaya başlıyor. Kardeşi Asiye ve doktor olmak isteyen diğer kardeşi Ömer ile iki kızen kolejde okumaya başlıyor.

22-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler