Karın ağrısıyla hastaneye giden Karadenizli sanatçı Mesut Kurt'tan acı haber geldi

Karın ağrısıyla hastaneye giden Karadenizli sanatçı Mesut Kurt'tan acı haber geldi
Karadenizli sanatçı Mesut Kurt, karın ağrısıyla hastaneye gitmişti. Beyin ölümü gerçekleşen Mesut Kurt'tan acı haber geldi. Metin Kurt 34 yaşında hayata veda etti.

Karadeniz'in sevilen sanatçısı Mesut Kurt'tan acı haber geldi. Mesut Kurt'un karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastaneden cenazesi çıktı. Karadenizli sanatçı Mesut Kurt'un önce beyin ölümü gerçekleşti 72 saat sonra ise Kurt'un cenazesi ailesine teslim edildi. Zehirlenme şüphesiyle hastaneye götürülen Mesut Kurt hemen yoğun bakıma alındı. Burada beyin ölümü gerçekleşen Mesut Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Masut Kurt'un acı haberi başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

Karadenizli kemençeci Mesut Kurt vefat etti

Trabzon Sürmeneli kemençeci Mesut Kurt 34 yaşında hayatını kaybetti. Karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastaneden çıkamayan Mesut Kurt'un acı haberi herkesi yasa boğdu. TRT sanatçısı olarak görev yapan bölge halkının yakından tanıdığı Mesut Kurt zehirlenme şüphesiyle hastaneye gitmişti. Yoğun bakıma alınan Kurt tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mesut Kurt'un ölümü ile ilgili savcılık da harekete geçti ve soruşturma başlattı. Genç ve yetenekli bir enstrümanist olan Mesut Kurt birçok sanatçıya sahnede kemençesiyle eşlik etmişti. Mesut Kurt'un vefat haberinin duyulmasının ardından birçok sanatçı da sosyal medya hesabından üzüntülerini dile getirdi. Karadenizli sanatçılar Zeynep Başkan ve Selçuk Balcı başta olmak üzere birçok isim Mesut Kurt'un vefatının ardından duygularını paylaştı.

Selçuk Balcı ve Zeynep Başkan'dan duygusal veda

Genç sanatçı Mesut Kurt'un ani ölümü herkesi üzüntüye boğdu. Karadeniz bölgesi belediyeleri sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak Mesut Kurt'un acı haberini takipçilerine duyurdu. Birçok sanatçıya albüm ve sahnelerinde eşlik eden Mesut Kurt 34 yaşında gerçekleşen ani ölümüyle herkesi üzdü. Ünlü sanatçı Zeynep Başkan Kurt'la birlikte çekildiği fotoğrafı paylaştı.

Zeynep Başkan, "Ooyy be Mesut’um! Böyle gitmek olur mu merhametli çocuk?! Yaktın içimizi güzel kardeşim!.. İnanamıyorum gencecik yaşta gidişine. Toprağın,rahmetin bol olsun. Değerli dostlarımız,başarılı,çok yetenekli kemençe sanatçımız Mesut KURT Hak’ka yürüdü.Ailesinin, hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı da sosyal medya hesabından Mesut Kurt için üzüntüsünü paylaştı. Balcı, "Çok erken oldu be Mesut, çok genç. Mekanın cennet bahçesi olsun" paylaşımında bulundu.

26-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar