O Kız Dizisinin Final Tarihi Değişti

O Kız Dizisinin Final Tarihi Değişti
Bu sezonun farklı yapımlarından Kanal D’nin sevilen dizisi O Kız’ın final tarihi öne alındı. 25. Bölümde final yapacağı açıklanan dizi 24. Bölümde ekranlara veda edecek.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan farklı konusu ve iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken O Kız dizisi geçtiğimiz haftalarda final kararı almıştı. Content House tarafından hazırlanan ve dram ve aşk türünde ele alınan dizide ünlü oyuncular, Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları başrolde yer alırken bu oyunculara genç oyuncular eşlik ediyordu. İlk başladığı zamanlar oldukça iyi reytingler alan ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran dizi ne yazık ki ilerleyen haftalarda bu başarısını sürdüremeyerek reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşamış ve bu da dizi için erken final kararının alınmasına sebep olmuştu. Kanal D tarafından dizinin 25. Bölümle birlikte final yapacağı duyurulmuştu. Ancak son gelen haberlere göre dizinin final bölümünde değişiklik yaşandı.

O Kız 24. Bölümde Veda Ediyor

Content House tarafından hazırlanan ve bu sezon başında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan O Kız’ın ekranlara veda etmesi için geri sayım sürerken son gelen haberler bu sürenin çok daha erken bir tarihe alındığı gösterdi. Kanal D ve yapım şirketi Content House tarafından dizinin 25. Bölümde final yapması kararlaştırılmıştı ancak son yaşanan değişiklikten sonra final bölümü olarak 24. Bölüm gösterildi. Böylece ilk olarak 21 Eylül 2022 tarihinde seyirci ile buluşan dizinin 15 Mart 2023 tarihinde yayınlanacak 24. Bölümü ile ekranlara veda edeceği belli oldu. Böylece büyük umutlarla seyirciyle buluşan O Kız dizi de sezon sonunu göremeden erken final yapan diziler arasına girmiş oldu. Dizinin erken final yapmasında en büyük etkenin ise reyting düşüklüğü olduğu öğrenildi.

O Kız Dizisi Hakkında

Content House tarafından hazırlanan ve ilk bölümü 21 Eylül tarihinde Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan O Kız dizisinde Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner, Cengiz Orhonlu, Orhan Kılıç, Asiye Dinçsoy, Macit Koper gibi ünlü isimler yer alıyordu. Dizinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Özlem Günhan ve Deniz Yılmaz Şavir oturuyordu. Dizinin final bölüm tarihi ise 15 Mart 2023 olarak belirlendi.

22-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar