Flaş! Kanal D’nin İddialı Dizisi Final Kararı Aldı

Flaş! Kanal D’nin İddialı Dizisi Final Kararı Aldı
Kanal D ekranlarında bu sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı O Kız dizisi için final kararı alındı.

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin en büyük korkusu bir sebeple erken final yapmaktır. Yapım şirketleri ve kanallar milyonlarca lira harcayarak hazırladıkları yapımlardan istedikleri verimi alamayınca daha fazla zarar etmeme adına erken final yaparak diziyi yayından kaldırıyor ve yerine de başka bir yapımı hemen yayın akışına koyuyorlar. Bu sezon pek çok yapım erken final yaparak ekranlara veda ederken bu yapımlara Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başında seyirciyle buluşan O Kız dizisi de katıldı. Content House tarafından hazırlanan ve kadrosunda Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın yer aldığı dizinin başlarda iyi gelen reytingleri ne yazık ki son bölümlerde düşmüş ve dizi için tehlike çanları çalmaya başlamıştı. Sonunda beklenen kötü son oldu ve Kanal D dizi için final kararı aldı.

25. Bölümde Final Yapacak

Content House tarafından hazırlanan ve bu sezon başında Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Dram türündeki dizi O Kız dizisi Sırma Yanık tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Özlem Günhan yer alıyor. İlk bölümü 21 Eylül Çarşamba akşamı seyirciyle buluşan dizi başlarda oldukça iyi reytingler alarak ilk beş içinde yer almayı başarmıştı. Ancak ilerleyen sürede dizinin reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşanmaya başlandı. Son olarak 20 Bölümüyle ekrana gelen O Kız dizisi reytinglerde 2,88 bandında yer alarak 14. Sırada yer aldı. Bu düşüş karşısında dizinin daha fazla yayında kalmasının doğru olmayacağına karar veren Kanal D yönetimi sevilen dizinin 25. Bölümde final yapmasına karar verdi.

O Kız

Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Content House tarafından hazırlanıyor. Özlem Günhan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alırken dizinin oyuncu kadrosunda

-          Erkan Petekkaya (Kadir)

-          Dilin Döğer (Zeynep)

-          Sezin Akbaşoğulları (Sitare)

-          Cengiz Orhonlu (Ozan)

-          Ali Öner (Doruk)

-          Rojda Demirer (Melek)

-          Orhan Kılıç (Fevzi)

-          Asiye Dinçsoy (Türkan)

-          Macit Koper (İsmail) ve

-          Ayten Uncuoğlu (Fatma) olarak yer alıyor. Dizide 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuk zekasına sahip Kadir’in (Erken Petekkaya) kızı Zeynep ve çevresindekilerle olan ilişkisi ve Zeynep’in yaşadığı ilişkiler konu alınıyor. Dizide Erkan Petekkaya otizmli bir karakteri başarıyla canlandırarak adından söz ettirmeyi başardı.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler