Kasaba Doktoru Leyla Erpek kimdir?

Kasaba Doktoru Leyla Erpek kimdir?
TRT1 dizisi Kasaba Doktoru'nda güzelliği ve işine bağlılığıyla hem hastanenin hem de beldenin umudu haline gelen Doktor Leyla Erpek dizi severlerin gözdesi oldu

Yayınladığı birbirinden farklı dizilerle sektörü domine eden TRT1’de yeni bir dizi daha başladı. Pandemiyle birlikte önemleri artan sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını anlatan Kasaba Doktoru dizisi cuma akşamlarına damga vuruyor. Dizi severler merak ediyor, Kasaba Doktoru dizisi idealist doktoru Leyla Erpek kimdir? Kasaba Doktoru oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Şimdi detaylar.

Kasaba Doktoru Leyla Erpek kimdir?

Şehirden uzak bir hastanede görev yapan üç idealist doktorun öyküsünü anlatan Kasaba Doktoru 2. Bölümüyle 8 Nisan Cuma akşamı TRT1’de yayınlandı. Diziye güzelliği ve adanmışlığıyla damga vuran Leyla İpek karakteri izleyicinin gözdesi oldu. Leyla İpek karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Subaşı, ARC Film imzalı dizinin gözdesi olmayı başardı. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği ‘Kasaba Doktoru’ cuma akşamları TRT1 ekranında izleyiciyle buluşurken zengin oyuncu kadrosuyla fenomen bir dizi olacağının sinyallerini verdi.

Onun adı “Umut Doktor”

Güzelliği ve aşkla işine bağlı olmasıyla kısa sürede hem hastanenin hem de beldenin umudu haline gelen Doktor Leyla Erpek, mesleğine olan tutkusuyla çalışma arkadaşlarının gözdesidir. Bir hastayı kurtarma ihtimali yok denecek kadar az olsa dahi eyleme geçen Doktor Leyla, aldığı ceza ve uyarılara rağmen bildiğinden şaşmamaktadır. Acil servise heyecan ve umut taşıyan Doktor leyla, aile ve baba özlemiyle Uluçınar Hastanesi çalışanları bir aile gibidir. 

Kadro usta oyunculardan oluşuyor

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı’nın başrolleri paylaştığı ‘Kasaba Doktoru’ usta oyunculardan kurulan kadrosuyla dikkat çekti. Tüm hastane ekibinin özveriyle çalıştığı Uluçınar Hastanesi’nde yaşanan gerçekleri ekrana taşıyan Kasaba Doktoru’nda ayrıca Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Kasaba Doktoru ne anlatıyor?

Babasını çaresizlikten kaybeden Ömer doktor olmaya karar verir. Yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer hayalini gerçekleştirir ve doktor olur. Kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan ile şehre uzak bir belde hastanesinde çalışan genç doktorun tek hedefi kendini hem tüm çalışanlara hem de Doktor Leyla’ya ispatlamak zorundadır. Kasaba Doktoru yepyeni bölümleriyle her cuma TRT 1’de.

09-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar