Siyaha Bulaşan Kadınlar Ertelendi

Siyaha Bulaşan Kadınlar Ertelendi
14 Haziran'da Türkiye Pazarı'nda yayına başlayacak olan Disney Plus'ta yayınlanacak Siyaha Bulaşan Kadınlar'ın yayını ertelendi.  

14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak olan ve uzun bir hazırlık süreci geçirerek Disney Plus'ın içerikleri bir bir belli olmaya başladı. Türkiye pazarına güçlü ve iddialı girmek isteyen yayın platformu bunun için büyük yapım şirketleriyle ve birbirinden ünlü oyuncularla sözleşmeler imzalamıştı. Orijinal içerikli yapımlar hazırlıklara ve çekimlere başlarken içeriğinde yüzlerce değişik yapım bulunacak olan Disney Plus'ta yayınlanacak projelerden biri de Siyaha Bulaşan Kadınlar adını taşıyan ve Med Yapım tarafından hazırlanacak olan diziydi. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Siyaha Bulaşan Kadınlar'la ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Disney Plus tarafından hazırlıklarda sona gelinirken içerikler bir bir belli oluyor. Bütün bunlar yaşanırken Disney Plus tarafından Siyaha Bulaşan Kadınlar projesinin ertelendiği öğrenildi. 

Siyaha Bulaşan Kadınlar Ertelendi

Türkiye pazarında 14 Haziran günü yayına başlayacak olan Disney Plus yayın hazırlıklarını sürdürürken seyirciyle buluşturacağı içerikleri hazırlamaya başladı. platform birbirinden iddilaı yapımlarla pazarda güçlü bir yer edinmeye çalışacak. bunun için ilk planda seyirciyle buluşturacağı yapımları belirledi. Daha önce Med yapım tarafından hazırlanan ve Disney Plus'un iddialı yapımlarından Siyaha Bulaşan kadınlar adlı yapım ne yazık ki platformun ilk planda seyirciyle buluşturacağı yapımlar arasında yer almadı ve 2023 yılına ertelendi. aralarında Ebru Şahin, Elçin Sangu,  Biran Damla Yılmaz ve Tuba Büyüküstün gibi ünlü isimlerin teklif aldığı Siyaha Bulaşan kadınlar adlı projenin platformun ilk yılında daha eğlenceli yapımlara ağırlık vermek istemesi sebbeiyle 2023 yılına ertelşendiği öğrenildi. 

Disney Plus Yayına Hazır

Bu arada 14 Haziran'da yayına başlayacak olan Disney Plus ilk başta içeriğini oldukça güçlü tutmaya ve rakiplerinden seyirci kapmaya çalışacak. Platform ilk planda, Atatürk, Organize İşler, Recep İvedik,  Kaçış, El Turco, Nomen, Dünyayla benim Aramda adlı yapımlar yer alıyor. Disney Plus özellikle pek çok ünlü iismle yaptığı sözleşmelerle bir anda seyircinin ve sektörde yer alanların dikkatini çekti. Tüm dünyada büyük bir hazırlık sürecinden sonra yayına başlayan ve dikkatleri üzerine çeken  Disney plus Türkiye Pazarı için de oldukça iddialı. Platform 14 Haziran'da yayına başlıyor. 

08-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar