Kayıtdışı final mi yaptı? Neden yok?

Kayıtdışı final mi yaptı? Neden yok?
Yeni dizi Kayıtdışı'ndan kötü haber geldi. Başrol oyuncularından Erkan Petekkaya'nın ayağını kırmasının ardından dizinin de final haber geldi. Kayıtdışı neden yok? Kayıtdışı final mi yaptı? Kayıtdışı dizisi ne zaman final yapacak?

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Kayıtdışı final yapan diziler arasına katıldı. Karga Seven Pictures'in yapımcılığını yaptığı dizi Kayıtdışı neden yayınlanmıyor? Kayıtdışı dizisi final mi yaptı? Kayıtdışı neden yok?

Fox TV'nin iddialı yapımları arasında yer alan Kayıtdışı final yapan diziler kervanına katıldı. Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert ve Uğur Polat'ın oynadığı 'Kayıtdışı' dizisi final kararı aldı. Dizinin final yapmasının ardındaki neden ne? Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin final yapma nedeni Söz, Çukur ve Kırgın Çiçekler mi? Son olarak 7. bölümü ile ekranlara gelen dizi 27 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 8. bölümüyle final yapacak. Final bölümünde ise dizideki tüm sırlar aydınlanacak? Kayıtdışı dizisinin final bölümünü canlı izlemek için FOX TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz..

Müge Boz, İsmail Hacıoğlu, Uğur Polat, Burak Yamantürk ve Nur Sürer gibi isimlerinde bulunduğu kadro efsane yeni sezona efsane bir giriş yaptı. Erkan Petekkaya bu sefer değişik bir karakterle karşımıza çıktı. Fakat izleyici bu karakteri pek sevmemiş gibi görünüyor. Yada çok iddialı bir günde yayınlandığı için reyting yarışında başarılı olamıyor. Pazartesi akşamı ekranlara Kayıtdışı'nın yanı sıra fenomen dizi Söz, Siyah Beyaz Aşk ve Kırgın Çiçekler gibi reyting rekortmenleri diziler yayınlanıyor. Hal bu ki Kayıtdışı reytinglerde düşüş gösteriyor. 

Fox TV ekranlarına 7. bölümü ile gelen dizinin yavaş yavaş kan kaybetmesi final yolunda olduğunu gösteriyor. Yeni bölümlerini internetten canlı izlemek için FOX TV CANLI İZLE adresini ziyaret edin. Bakalım Kayıtdışı dizisinin sonu ne olacak?

24-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler