Klavye Delikanlıları final yapıyor!

Klavye Delikanlıları final yapıyor!
Pazar akşamları Show TV'de izlediğimiz yeni dizi Klavye Delikanlıları final yapıyor. Dizi 2 hafta sonra final yaparak ekranlara veda edecek. Dizinin senaristi Murat Şeker’'den ''Biz de reyting kurbanı olduk'' açıklaması geldi.

Sezona iddialı bir giriş yapan Show Tv’nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları reytinglere yenik düştü. Senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in kaleme aldığı dizinin ekran macerası kısa sürdü. Ekranlara farklı bir komedi dizisi getirmeyi planlayan dizi reytinglerde istenen seviyeyi yakalayamadı. Başlangıçta salı akşamları yayınlanan dizinin ileriki günlerde yayın günü değişip Pazar akşamına alınmıştı. Ancak yapılan bu değişiklikte diziyi kurtarmaya yetmedi dizi final kararı aldı.

Klavye Delikanlıları dizisi, 2 hafta sonra 3 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 9. bölümüyle erken final yaparak ekranlara veda edecek.

Klavye Delikanlıları'nı pazar akşamı Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

Final kararından sonra dizinin senaristi Murat Şeker sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Murat Şeker, açıklamasında "Biz de reyting kurbanı oluyoruz. Çok severek yaptığımız "Klavye Delikanlıları"nın 9. bölüm itibariyle macerası sona eriyor. Sevenimiz çok bunu biliyorum ama reyting sistemi 4000 hanedeki cihazların ölçümlemesiyle uygulanan bir sistem. Biz hikayelerimizi anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

23-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar