Kefaret 12. Bölüm İzle

Kefaret 12. Bölüm İzle
12. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan Kefaret dizisi, saat 20:00'da FOX TV'de. Diziyi aynı zamanda sitemizden de canlı olarak full HD kalitede izleyebilirsiniz.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi, bu akşam 12. Bölümü ile tekrardan izleyici karşısına çıkacak. İçerisinde dram konusunu barındıran dizi yeni bölüm fragmanları hafta içerisinde paylaşılmıştı. Gelin isterseniz hem geçen hafta dizide neler olmuştu ve bu hafta neler olacak hep beraber gözden geçirelim.

Kefaret 11 Bölümde Neler Yaşandı?

       Alp, Meltem’i kendi safına çekerek Zeynep’i çok zor durumda kalmasına sebep olacak bir plan yapmıştı. Bunun yanı sıra Ahmet ve Zeynep, olumsuz çıkan DNA testinin şokunu yaşıyorlar. Sinan, evlenmekten ve bağlı kalmaktan korktuğu için Zeynep ile arasındaki ilişki bozulmuştu. Ancak yeniden konuşup bu problemi çözmek için bir araya geliyorlar. Yaşadığı hayal kırıklığının ardından ise Ahmet, Meltem’e yanaşır. Yarası yüzünden kötü durumda olan Arzu ise bayıldığı için okula gidememişti. Arzu okula gidemediği için Cansu okul gezisinin ardından Zeynep ve Sude ile beraber çiftliğe gitmek zorunda kalmıştı. 11. bölümde olan şeyler aşağı yukarı böyleydi. Şimdi de, 12. bölümde bizleri neler bekliyor ona bakalım.

Kefaret 12. Bölüm  

     12. bölüm için 2 farklı fragman yayınlanan dizinin fragmanlarından anlıyoruz ki bu bölümde de entrikalar ve gizli saklı işler bol bol var. Peki ya 12. bölümde tam olarak neler oluyor? 

     Sinan, Cansu’yu Kartal’dan korumak için çiftliği korumaya alırken, Cansu’yu Zeynep ile beraber görünce şok olur. Aynı zaman da Arzu’yu gözaltında tutmak için Ahmet’in evine yerleştirir. Arzu, bir an önce iyileşip Cansu’yu Zeynep’in yanından almak için planlar yapmaya başladı bile. Ancak Zeynep’in gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönünde ki şüpheler ise artmaktadır. Kartal ise Sinan ve adımlarının baskınından kıl payı kurtulmuştur. Bunun ardından Kartal, Mehmet’i takip ederek Cansu’yu sakladıkları yeri tespit ediyor.

    12. bölüm için yayınlanan fragmanlarından çıkarabildiklerimiz bu kadar. Devamı ise bu akşam FOX TV’de.  Yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da FOX TV’de, izleyicisi karşısına çıkacak olan Kefaret dizisinin 12. bölümü yayınlanacak. Diziyi aynı zamanda sitemizden canlı olarak full HD kalitede izleyebilirsiniz.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler