Kefaret 14. bölüm izle

Kefaret 14. bölüm izle
Kefaret 14. bölüm izle; Kefaret dizisi bu akşam 14. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Kefaret 14. bölüm izle; 25 Film tarafından hazırlanan ve FOX TV'den ekrana gelen Kefaret dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. "Kefaret son bölüm izle" gibi aramalar yapan izleyiciler önlerine çıkan ilk internet sitelerine tıkladıklarında kimi zaman düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalabiliyor. Kefaret dizisinin başlamasına saatler kala izleyicileri yeni bölümü tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir internet sitesi arıyorlar.

Bu problemleri hiçbir şekilde yaşamadan sevdiğiniz diziyi izlemek istiyorsanız bu sayfadan kolayca izleyebilirsiniz. Kefaret dizisinin 9. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca dizinin yeni bölümüyle ilgili merak ettiğiniz detaylar varsa yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Kefaret Son Bölüm Ful Hd İzle

FOX TV'nin ilgi ile izlenen dizisi Kefaret'in oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Ayşe Tunaboylu, Hakan Yufkacıgil ve Yusuf Atala gibi isimler yer alıyor. Kefaret dizisinin sevenleri yeni bölümü internet üzerinden hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Kefaret dizisinin 14. bölümünü FOX TV'nin resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz. Yeni bölümün yer aldığı internet sayfasına gitmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Kefaret 14. Bölüm Özeti

Zeynep'in başı fazlaca karışıktır. Bir yandan minik Cansu gerçek anne ve babası zannettiği Arzu ve Mehmet'in özlemini çekmektedir. Evde isyan etmeye başlamıştır. Zeynep Cansuya yetememenin stresi içerisindedir. Diğer tarafta Sude'nin gerçek annesi olmadığı kesinleşmiştir. Devlet Sude'yi almak için en kıa zamanda hamle yapacaktır. Sinan ile evlenip Sude'ye koruyucu aile olma fikri Avukat Buket'in söylemleri ile çürütülmüş olmasıda ekstra sinir bozucu olmuştur. 

Arzu Cansu ile iletişim kurmak için Ahmet'i kullanmaya devam eder. Hatta Ahmet'i baştan çıkararak Cansu'ya ulaşacağından emindir. Ahmet'de boş durmaz ve Arzu ile Cansu'yu görüştürmek için bir yol bulmuştur. Bu kısımda Meltem'de boş durmayıp Zeynep'i mahkemeye vermiş, hile yolu ile Sude'nin parasına ve gelecek imkanlarına el koymuş gibi göstermiştir. Hertaraftan zehirli oklar Zeynep'e çevrilmişken onu bu kadar sorunun içinden kim kurtaracak?

21-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar