Kefaret 18. Bölüm İzle

Kefaret 18. Bölüm İzle
Sinan kaybolur ve çiftlikte işler karışır. Arzu, zorla tuttuğu Meltem ve bebeği için Ahmet’e Cansu’yu takas etme talebini iletir. Ahmet, takas talebini neden geri çeviriyor?

Ünlü müzik adamı Zülfü Livaneli’nin eserinden uyarlanan Kefaret her Pazar akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Nurgül Yeşilçay’ın başrol oynadığı Kefaret 18. Bölümde Sinan’ın kayıp haberi çiftliği hareketlendirir. Arzu’nun zorla tuttuğu Meltem ve bebeği için zorlu süreç başlarken Ahmet, Arzu’nun Cansu’yu takasta bulunma isteğini kabul edecek mi? Meslekten atılmak pahasına Sinan’ı bulabilmek için sıra dışı yöntemlere başvuran Fulya amacına ulaşabilecek mi? Zeynep’in gözünü karartarak Arzu ile konuşmaya gittiği Kefaret 18. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kefaret 18. Bölüm İzle

Yorumlarıyla ve Türk Halk Müziğine getirdiği yeniliklerle sanat dünyasına damga vuran Zülfü Livaneli’nin eserinden uyarlanan Kefaret dizisi Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitliyor. Cast direktörlüğünü Blacklist'in yaptığı Fox Tv’in melodram dizisi Kefaret 18. yeni bölümde kaybolan Sinan’ın haberini alan çiftlik sakinleri şoka girer. Arzu, zorla tuttuğu Meltem ve bebeği için Ahmet’e Cansu’yu takas etme talebini iletir. Ahmet, Arzu’nun takas talebini neden geri çeviriyor? Sinan’ı bulabilmek için hayatını tehlikeye atmaktan çekinmeyen Fulya sıra dışı yöntemlere başvurur ancak sonuç alamaz. Alp’in desteğiyle Meltem’i arayan Emre, hedefine ulaşabilecek mi?

Zeynep, Arzu ile görüşüyor

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Ege Kökenli, Hakan Yufkacıgil ve Yusuf Atala’nın başrolleri paylaştığı Kefaret dizisini Mahinur Ergun senarize ederken yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Ahmet’in aldırış etmediğini gören Zeynep kendini tehlikeye atarak Arzu ile konuşmak ister. Arzu ile görüşen Zeynep’i bekleyen kötü sonucun yer aldığı Kefaret 18. Son bölümü 21 Mart Pazar akşamı saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

Kefaret son bölümde neler yaşandı?

Arzu ile olan ilişkisinin basına yansıyan Ahmet, işten kovulmuştur. Bunalıma giren genç adam,  Zeynep’in köydeki çiftliğine sığınır. Haberi duyan Meltem, Ahmet’e boşanma davası açar ve dava sonucu Ahmet için uzaklaştırma kararı çıkartır. Bu arada polis baskınından kurtulan Arzu kendisini kimin ihbar ettiğini araştırmaktadır. Zeynep ve Sinan nikah için gün almıştır ancak Sinan yurt dışı görevine gönderilir. Nikah günü yaklaşırken Sinan’dan haber alınamamaktadır. Melodram dizisi Kefaret yepyeni bölümleriyle her pazar Fox Tv ekranlarında.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar