Kefaret oyuncusu Hakan Yufkacıgil baba oldu

Kefaret oyuncusu Hakan Yufkacıgil baba oldu
Kefaret dizisi oyuncu Hakan Yufkacıgil geçen yıl Duygu Yürükçe ile nikah masasına oturmuştu. yeni baba olan Hakan Yufkacıgil kimdir?

Fox Tv dizisi “Kefaret” dolu dizgin yoluna devam ediyor. Farklı senaryosuyla daha ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken dizinin başarılı oyuncusu hakan Yufkacıgil baba olma sevinci yaşıyor. İzleyici Kefaret dizisinin konusunu merak ediyor. Kefaret oyuncusu Hakan Yufkacıgil kimdir? Şimdi detaylar

Kefaret oyuncusu Hakan Yufkacıgil baba oldu

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, Mesude Erarslan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kefaret dizisi Fox Tv’nin iddialı yapımlarından olmayı başardı. Hal böyle olunca dizide rol alan oyuncular da merak ediliyor. İşte onlardan biri olan Hakan Yufkacıgil geçen yıl Duygu Yürükçe ile nikah masasına oturmuştu. Bu evliliğin meyvesi olarak Hakan Yufkacıgil Duygu Yürükçe çiftinin bir kızı oldu. Çiçeği burnunda baba Hakan Yufkacıgil, kızına Derin adını verdi. Canlitv olarak Hakan Yufkacıgil’i tebrik ediyoruz.

Kefaret dizisinin konusu nedir?

Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından Fox Tv’ye uyarlanan Kefaret dizisi Müzik öğretmeni Zeynep’in beş yıl içinde her şeyini kaybetmesini anlatıyor. Zeynep, beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet ile tayin oldukları kasabadaki evlerine taşınır. Beş yıl içinde her şeyini kaybeden Zeynep kaybettiklerini geri almak için Sinan komiser ile el ele verir.

Hakan Yufkacıgil Kimdir?

1980 İstanbul doğumlu Hakan Yufkacıgil, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Arkadaşları ile kurduğu “Tiyatro Oyun Kumbarası” ile birçok oyun sergileyen oyuncu ödüllü tiyatrocularımızdandır. Fenomen dizi Ekmek Teknesi ile oyunculuk kariyerine başlayan Hakan Yufkacıgil, “Filinta” dizisindeki Sansar Cemil karakteriyle şöhrete ulaştı.

Rol Aldığı Yapımlar

2014 - Yasak (Ali Fuad (Münevver'in Oğlu) (TV Dizisi)

2014 - Gece (Nahit) (Sinema Filmi)

2014 - Filinta "Bir Osmanlı Polisiyesi (Sansar Cemil) (TV Dizisi)

2013 - Uzun Yol (Fariz) (Sinema Filmi)

2012 - Eve Düşen Yıldırım (Feyyaz) (TV Dizisi)

2011 - Beni Unutma (Kaan) (Sinema Filmi)

2010 - Av Mevsimi (Sinema Filmi)

2008 - İyilik Kervanı (Sefa) (TV Dizisi)

2008 - Kollama (Erdal) (TV Dizisi)

2009 - 2010 - Akasya Durağı (Olgay) (TV Dizisi)

2007 - Son Tercih (Akın) (TV Dizisi)

2007 - Sessiz Fırtına (Orhan) (TV Dizisi)

2004 - Çemberimde Gül Oya (Sadık) (TV Dizisi)

2002 - Ekmek Teknesi (TV Dizisi)

26-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar