Kefaret 9. bölüm izle

Kefaret 9. bölüm izle
Kefaret 9. bölüm izle; Kefaret dizisi bu akşam 9. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Kefaret 9. bölüm izle; 25 Film tarafından hazırlanan ve FOX TV'den ekrana gelen Kefaret dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. "Kefaret 9. bölüm izle" gibi aramalar yapan izleyiciler önlerine çıkan ilk internet sitelerine tıkladıklarında kimi zaman düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalabiliyor. Kefaret dizisinin başlamasına saatler kala izleyicileri yeni bölümü tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir internet sitesi arıyorlar.

Bu problemleri hiçbir şekilde yaşamadan sevdiğiniz diziyi izlemek istiyorsanız bu sayfadan kolayca izleyebilirsiniz. Kefaret dizisinin 9. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca dizinin yeni bölümüyle ilgili merak ettiğiniz detaylar varsa yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Kefaret 9. Bölüm İzle

FOX TV'nin ilgi ile izlenen dizisi Kefaret'in oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Ayşe Tunaboylu, Hakan Yufkacıgil ve Yusuf Atala gibi isimler yer alıyor. Kefaret dizisinin sevenleri yeni bölümü internet üzerinden hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Kefaret dizisinin 8. bölümünü FOX TV'nin resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz. Yeni bölümün yer aldığı internet sayfasına gitmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Kefaret 9. Bölüm Özeti

Ahmet Zeynep'in sakladıklarını öğrenmesinin ardından kızı ile vakit geçirmek için valizini topladığı gibi çiftliğe gider. Zeynep ise aralarına soğukluk girmş Sinan ile aralarındaki duygu selini sözlere dökme fırsatını bu talihsiz anda yakalamıştır. Diğer yandan Sinan Cansu'nun Zeynep'in kızı oldğunu ispatlamak için çabalar. DNA testi yaptırmaya çalışırken Arzu ve MEltem gerçekleri saklamak için kırk takla atarlar. 

Arzu'nun farklı planları vardır. Zeynep ve Ahmet'in aynı evde yaşayacağğı ve Sude'nin kendi kızları gibi aksettirilmesi Meltem'i deli eder. Kocaman bir servet Zeynep 'e kalmış Meltem ise Ahmet'ten uzaklaştığı ile kalmıştır. Meltem Sude'nin Ahmet'in kızı olmadığını ortaya atarak bambaşka bir kaos yaratma derdine girer. 

 

17-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar