Kefaret dizisi final tarihi belli oldu

Kefaret dizisi final tarihi belli oldu
Yaz sezonu yaklaşırken birçok diziden final haberler gelmeye başladı. Yorumlarıyla müzik dünyasında tanınan Zülfü Livaneli'nin eserinden uyarlanan Kefaret final yapıyor.

Yaz sezonu yaklaşırken diziler birer birer final kararı almaya başladı. Bunlardan biri de Fox Tv’nin sezona iddialı başlayan Kefaret dizisi oldu. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ı aynı karede buluşturan Kefaret dizisi için final kararı alındı. Kefaret dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Şimdi detaylar

Kefaret dizisi final tarihi belli oldu

Yaz sezonu yaklaşırken birçok diziden final haberler gelmeye başladı. Final yapan dizilerin önünde iki seçenek bulunuyor. Ya kısa bir tatilin ardından diğer sezon için hazırlıklara başlıyor ya da kötü reyting oranları bahane edilerek dizi mezarlığına gönderiliyor. Yorumlarıyla ve Türk müziğine getirdiği yeniliklerle müzik dünyasına damga vuran sanatçı Zülfü Livaneli’nin eserinden uyarlanan Kefaret dizisi 25 Film imzası taşıyor.

Kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Hakan Yufkacıgil, Yusuf Atala, Ege Kökenli, Tolga Güleç ve Ayşe Tuboylu gibi seçkin isimleri barındıran Kefaret dizisi usta kalem Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılırken genç yönetmen Hilal Saral tarafından yönetiliyordu.

Pazar günleri yayınlanıyor

2 Mayıs Pazar akşamı 24. Bölümüyle Fox Tv ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan Kefaret dizisi içerisinde barındırdığı hüzünlü bir hikaye ile izleyicinin ilgisini çekti. Her hafta farklı bir konuyu güzel bağlantılar kurarak izleyiciye taşıması nedeniyle ilgi gören yapımlardan biri olmayı başardı. Mayıs ayının ortalarında final yapacağı öğrenilen dizinin önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği henüz netleşmedi. Canlitv platformu olarak kefaret dizisiyle ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Kefaret son bölümde neler oldu?

25 Nisan Pazar akşamı yayınlanan Kefaret 23. Son bölümde Kadir, Münevver’in evini geri almaya çalışırken gizemli bir motosikletli evin yeni sahibine musallat olur. Adeta ona hayatı zindan eden motosikletlinin kimliği belli değildir. Bu arada Arzu para kazanmak için yeni çareler aramaya devam etmektedir. Alp ile ilginç ve değişik bir anlaşma yapan Meltem için artık beyaz bir sayfa açılmış ve yeni bir hayat başlamıştır. Olaylar peş peşe gelirken beklenmedik bir gelişme herkesi şaşkına çevirir. Birdenbire ortaya çıkan biri, Sude’nin hayatta kalan tek akrabası olduğunu iddia eder.

01-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar