Kefaret Dizisi’nin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Kefaret Dizisi’nin İlk Fragmanı Yayınlandı!
Fox Tv ekranlarında yakın bir zamanda yeni bir dizi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Nurgül yeşilçay’ın başrolünü oynadığı dizinin tanıtımları yayınlanmaya başlandı.

Sezon başlayalı 7 hafta oldu ve televizyonlar artık yayınlanmaya başladıkları diziler hakkında iyi veya kötü bir yargıya varacak duruma geldiler. Bunun göstergesi olarak da bazı diziler daha şimdiden final yapmaya başladı. Bu dizilerin pek çoğunun final yapmasının ana sebebi reyting. Yayıncı kanallar ne yazık ki reyting düşüklüğüne pek fazla tahammül edemiyor ve hemen yapımın final yapmasını yapımcıdan talep ediyorlar. Haliyle de reyting her şey demek oluyor ve reytingi düşük yapımlar için öyle ya da böyle final muhakkak gibi gözüküyor. Final yapan dizilerin yerine ise yapım şirketleri yeni yapımlarla yayıncı kanalların kapısını çalıyor. Aylar önce hazırlıkları başlamasına rağmen yayına girmekte geç kalan dizilerde var. Bu dizilerden biri de 25 Film tarafından hazırlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı Kefaret adlı dizi. Dizi usta yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanından Mahinur Ergün tarafından uyarlanmış durumda. Yönetmen ise Mesude Eraslan. Dizi yakında Fox Tv ekranlarında yerini alacak ve seyirciyle buluşacak. Dizinin kanalda tanıtım fragmanları ise yayınlanmaya başlandı. İşte detaylar!

Kefaret Başlıyor!

Zülfü Livaneli’nin romanından diziye uyarlanan ve senaryosu Mahinur Ergün tarafından kaleme alınan Kefaret Dizisinin tanıtımları Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Yakında ibareli tanıtımlar daha şimdiden seyircinin merakını ve ilgisini çekmiş durumda. Uzun zamandır hazırlıkları süren ve oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur ve Ege Kökenli gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Mesude Eraslan oturuyor. Dram türünde işlenecek dizi Fox Tv’nin yeni başlayan iddialı dizileri arasında gösterilirken seyirci de heyecanla dizinin başlayacağı zamanı bekliyor. Çekimleri başlayan ve tanıtımları da yayınlanmaya başlayan dizinin Kasım ayı başlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Kefaret Dizisi Konusu Ne?

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı romanında uyarlanan Kefaret Dizisi özel bir okulda müzik öğretmenliği yapan ve iki çocuk annesi olan Zeynep’în (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi bir hayat sürerken bir anda hiç tahmin etmediği olaylarla karşılaşması ve bunun üzerine tamamen tepetaklak olan hayatında kefaret üstüne kefaret ödemesi konu olarak anlatılıyor. Zeynep’in yıkılan hayatı, umutları ve iki çocuğuna bakabilmek için girdiği zorlu hayatı seyircide büyük bir karşılık bulacak gibi görünüyor. Kefaret dizisi Fox Tv ekranlarında seyirciyle bululacak.

20-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar