Kenan Acar Yasak Elma’ya Veda Ediyor

Kenan Acar Yasak Elma’ya Veda Ediyor
Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak elma bu sezonda yine seyirciyi kendine bağlamayı başardı. Dizide Altay karakterini canlandıran genç oyuncu Kenan Acar diziden ayrılıyor.

Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen fenomen dizi Yasak Elma bu sezon da yine seyirciyi kendine çekmeyi başardı. 5 sezondur yayınlanan ve bu sezon 6. Sezonu olan dizi kadın – aşk – gerilim – güç ekseninde ele alınan hikayesiyle her sezon en çok seyredilen yapımlar arasında yer aldı. Kanalın en çok seyredilen ve en uzun soluklu yapımlarından olan yasak Elma bu sezon final sezonu olarak ekrana gelirken reytinglerde yine ilk iki sırada yer almayı başarıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizi her sezon yenilenen oyuncu kadrosuyla başarısını sürdürürken dizinin hikayesine göre zaman zaman yeni oyuncular dizinin kadrosuna katılıyor ya da hikayeye veda ediyor. Son olarak diziye bu sezon katılan ve Altay karakterine hayat veren oyuncu Kenan Acar’ın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Kenan Acar Veda Ediyor

Medyapım tarafından hazırlanan ve bu sezon 6. Ve final sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma’da bir ayrılık yaşanıyor. Hikayeye bu sezon Altay karakteri olarak dahil olan ve Kumru karakterinin partneri rolünü oynayan Kenan Acar’ın dizideki hikayesinin sonuna gelindi. Bu sezon hikayeye dahil olan Bekir Aksoy, Ece Özdikici ve Kenan Acar üçlüsünden böylece Ece Özdikici ve Kenan Acar hikayeye veda etmiş oldu. Ender’in adamı olduğu ortaya çıkan ve Kumru tarafından iyice sıkıştırılan Altay’ın planladığı tüm oyunlar bir bir bozulurken Altay için ne yazık ki bütün yollar tükeniyor. Entrika dolu dizinin önemli oyuncularından biri olan Kenan Acar’ın ayrılmasıyla Yasak Elma’da Ender ve Yıldız bir kez daha fena halde kapışıyor.

Yasak Elma Oyuncuları Kimler?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan entrika dolu hikayesiyle özellikle kadın seyirciyi ekran başına toplayan fenomen dizi Yasak elma başladığı günden itibaren birbirinden ünlü oyuncularla çalıştı. Her sezon ana castı hemen hemen tamamen yenileyen dizinin şu anki oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval sam, Murat Aygen, Biran Damla yılmaz, Bekir Aksoy, Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Vildan Vatansever ve Barış Aytaç gibi ünlü isimler yer alıyor.

02-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar