O Kız Dizisine Sürpriz Transfer

O Kız Dizisine Sürpriz Transfer
Kanal D'nin bu sezon başlayan başarılı dizisi O Kız'ın kadrosuna yeni ve genç bir oyuncu olan Erkan Öner dahil oldu. Erkan Öner dizide Doruk karakterine hayat verecek.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve çarşamba akşamları ekrana gelen O Kız dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından biri. Content House Yapım tarafından hazırlanan dizi özellikle hikayesi ile seyircinin oldukça dikkatini çekmiş durumda. Dram ağırlıklı dizi aynı zamanda aşk konusunu da işlerken öbür taraftan sosyal sorumluluk projesi olarak da ele alınıyor. Kadir adında birinin hikayesini anlatan dizide kadir 5 orta yaşlarda biri olmasına rağmen 5 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip ve ailesi ve kızı ile birlikte yaşıyor. Beş yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip olan kadir her şeyi ve tüm dünyayı iyi sanır ancak gerçekler onun bildiği gibi değildir. Kadir evlenmiş ve bir kızı olmuştur ancak hayat onu çocuk olarak bırakmıştır. O Kız dizisi hem Kadir’in hikayesini hem de onun kızının ağır dramını ekrana getirmektedir. Erken Petekkya ve Sezin Akbaşoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna genç oyunculardan Ali Öner Doruk karakteri olarak dahil oluyor.

O Kız Dizisi Reytinglerde Yükseliyor

Content House tarafından hazırlanan sezonun çarpıcı dizilerinden O Kız çarşamba akşamları seyircinin beğenisine sunuluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor ve yönetmen koltuğunda da Deniz Yılmaz Sayir ve Aslı Kızıltuğ oturuyor. 5 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip Kadir ile kızı ve etraflarında yaşayanların hikayesini anlatan dizide Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç ve Ayten Uncuoğlu gibi ünlü ve başarılı isimler yer alıyor. Diziye son olarak ise Doruk karakteri olarak genç ve yakışıklı oyunculardan Ali Öner dahil oldu.

Ali Öner Kimdir?

Son dönemde kendini gösteren genç oyunculardan biri olan Ali Öner 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta lise eğitimlerinin ardından 2019 yılında düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasında derece almış ardından oyunculuk eğitimleri alarak dizilerde roller almaya başlamıştır. Genç ve yakışıklı oyuncu bugüne kadar 15 Temmuz Belgeseli Mahrem, Teşkilat, Seni Kalbime Sakladım adlı yapımlarda rol almıştır. Ali Öner özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat ile kendini göstermiş ve performansıyla beğeni toplamıştır.

02-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar