Kendine Güvenen Buyursun! Merve Boluğur Sevgili Kriterlerini Paylaştı!

Kendine Güvenen Buyursun! Merve Boluğur Sevgili Kriterlerini Paylaştı!
Genç ve güzel oyuncu Merve Boluğur sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla karşıdaki erkekte aradığı kriterleri ilan etti. İşte detaylar!

Son zamanlarda instagram o kadar yaygın kullanılmaya başlandı ki tüm ihtiyaçlar bu sosyal medyadan giderilmeye başlandı. İnsanlar canlı yayınlarla takipçilerine ulaşmaya, resim ve videolarla sevdikleriyle hasret gidermeye ve hatta yayınladıkları kriterlerle sevgili ve eş bulmaya kadar vardırdılar bu işi. Ünlü oyuncu Merve Boluğur da instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda karşısındaki erkekte aradığı özellik ve şartları sıraladı. Bir anda gündem olan bu paylaşım güzel oyuncunun takipçilerinden yüzlerce yorum ve beğeni aldı. Peki güzel oyuncu bu ktiterere uygun birini sosyal medya üzerinden bulabildi mi bilinmiyor. Ancak oyuncuyla arkadaşlık edecek erkeklerin uyacağı kriterler artık belli. Bu kriterleri merak eden ve güzel oyuncuyla tanışmak isteyenler için işte detaylar!

Merve Boluğur Kriterleri Yayınlandı!

Güzel oyuncu Merve Boluğur İnstagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak karşısındaki erkekte aradığı erkekte aradığı kriterleri açıkladı. Uzun zamandır yalnız olan güzel oyuncunun kriterleri şunlar!

-          Benden büyük olmalı, ideal fark 5-6 yaş

-          Karizma şart, zıpır tipleri sevmem

-          Çok yakışıklı istemem, şeytan tüyü olmalı

-          Beni tutkuyla sarıp sevmeli

-          Aklına eseni yapabilmeli, biraz çılgınlık lazım

-          İyi eğitimli, yabancı dil bilen, hobileride olan kişi dikkatimi çeker

-          Ses tonu ve saç rengi çok önemli

-          Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor.

Merve Boluğur’la arkadaşlık etmek isteyen ve güzel oyuncunun aradığı kriterlerin kendinde olduğuna inanan ve ayrıca en önemlisi kendine güvenen adayların bir şekilde güzel oyuncuyla karşılaşması gerekiyor. Gerisi ise biraz şans ve illaki Merve Boluğur’un dikkatini çekebilmek. Düşünenlere şimdiden kolay gelsin diyelim.

Merve Boluğur Kimdir?

16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Merve Boluğur ilk orta ve lise eğitiminin ardından tiyatroya yöneldi ve Müjdat Gezen Sanat merkezi Tiyatro Bölümünde bir süre oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Film ve dizilerde rol almaya başlayan güzel oyuncu aşağıdaki yapımlarda rol aldı.

-          Acemi Cadı

-          Keloğlan Kara Prense Karşı

-          Gomeda

-          Aşk Yeniden

-          Hoşça Kal Güzin

-          Kül ve Ateş

-          Küçük Sırlar

-          Kuzey Güney

-          Muhteşem Yüzyıl

07-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar