Şarkılar Bizi Söyler'in Yılbaşı Özel Bölümünün Konukları Belli Oldu

Şarkılar Bizi Söyler'in Yılbaşı Özel Bölümünün Konukları Belli Oldu
Televizyon ekranları 2022’nin bitişi ve 2023’ün gelişini özel programlarla karşılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak yılbaşı gecesine ise ünlü isimler katılıyor.

Yeni bir yıl geliyor. 2022’nin bitmesine ve 2013’ün girmesine sayılı saatler kala televizyon ekranlarında yayınlanacak yılbaşı özel programları için de son hazırlıklar yapılıyor. Pek çok kanal bu gece için özel bir yayın akışı hazırlarken daha çok eğlence üzerine format geliştirerek seyirci karşısına bununla çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranları da yılbaşı özel gecesi için cumartesi akşamları yayınladığı Şarkılar Bizi Söyler adlı program için özel bir bölüm hazırladı. PH yapım ve Poll Prodüction tarafından hazırlanan programın 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak ve yılbaşı gecesine denk gelen bölümü için özel konuklar seyirciyle buluşacak. Her hafta yayınlanan ve birbirinden ünlü isimleri konuk olarak alan programın yılbaşı özel programında pek çok ünlü isim seyirciyle buluşacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu programın yılbaşı konukları oldukça heyecan uyandırırken seyirciler de yılbaşında hangi kanalı tercih edeceği konusunda karar vermeye başladı.

Ünlü İsimler Konuk Oluyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her cumartesi akşamı ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programı bu sene yılbaşı gecesine denk geliyor. Program 31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece özel bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Programa katılacak konukların isimleri açıklanırken seyirci şimdiden heyecanlandı. Yılbaşını Kanal D ekranlarında geçirecek seyirciler Şarkılar Bizi Söyler Programında ünlü isimlerle yeni yıla girecek. Programa katılacak ünlü isimler arasında,

·         Uğur Aslan (Oyuncu)

·         Ümit Besen (Şarkıcı)

·         Berkay (Şarkıcı)

·         Nükhet Duru (Şarkıcı)

·         Fatih Ürek (Şarkıcı)

·         Koray Avcı (Şarkıcı)

·         Arif Susam (Şarkıcı)

·         Bülent Serttaş (Şarkıcı)

·         Safiye Soyman (Şarkıcı)

·         Berdan Mardini (Şarkıcı-Oyuncu) ve

·         Tanyeli bulunuyor.

Yılbaşı Gazinosu

Kanal d ekranlarında yayınlanacak ve yılbaşı gecesi ekrana gelecek Şarkılar Bizi Söyler programının konsepti Yılbaşı Gazinosu olarak belirlendi. Her hafta farklı bir konseptle ekrana gelen program bu sefer yılbaşına özel olarak hazırlanan konseptle ekrana gelecek ve seyirci karşısına eski ve yeni birbirinden ünlü konukla çıkacak. Program 31 Aralık Cumartesi akşamını 1 Ocak Pazar gecesine bağlayacak yılbaşı gecesinde ekrana gelecek. Kanal D ile yeni yıla girmek isteyen seyircilerin şimdiden beklemeye başladığı program saat 20.00’dan itibaren ekranlarda olacak.

30-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar