Kıbrıs Zafere Doğru 21. Bölüm İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 21. Bölüm İzle
TRT1’in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, 21.Bölüm ile 14 Ocak akşamı yayında olacak. Yeni bölümde Mehmetçik Kıbrıs’a çıkartma yapmaya gidiyor. Kıbrıs Zafere Doğru 21. bölüm izle

Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin senaryosu ise Emre Özdür ve Başar Başaran tarafından kaleme alınıyor. İkinci sezon yönetmenliğini Osman Taşcı ve Barış Erçetin'in üstlendiği dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. En son 20. Bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin başrollerinde ise Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan gibi başarılı isimler var. Kıbrıs Zafere Doğru her Cuma günü saat 20:00 'da TRT 1'de yayınlanıyor.

Geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle yayınlanmamıştı. Bugün ise yeni bölüm ekranlara gelecek. Yeni bölümü buradan izleyebilirsiniz.

 Kıbrıs Zafere Doğru 21. Bölüm İzle

‘Kıbrıs Zafere Doğru’da; Rauf Denktaş, Makaryos tarafından adadan sürgün edilmiş, Kıbrıs'a alınmamaktadır. Denktaş, yanında TMT'nin efsane bayraktarı, komutan Ali Rıza Vuruşkan ile birlikte gizlice deniz yoluyla adaya girer. Diğer tarafta ailesine kavuşmuş olan Kemal Dereli, artık tam anlamıyla mücahit olmaya hazırdır. Gizemli bir törenle TMT yemini eden Kemal ve Derviş, Ankaralı ile gizli görevlerine başlar. Nişanlısı Ayşe'nin Kıbrıs'a geldiğinden habersiz Ankaralı, Mücahit Kemal ve yeni mücahitlerden oluşan ekip ayrılmaz bir operasyon takımıdır. Tarihe geçen bir direniş gösteren bu 713 kişilik mücahit topluluğu, kendilerini dört taraftan sarmış 15 bin düşmana karşı savaşacak, bir direniş destanı yazacaktır. Onlara katılıp son darbeyi indirecek olan Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ise Türkiye'den gelen 64 savaş jeti ile Rum tarafını bombardımana tutup Türkiye'nin ilk hava şehidi olarak yürekleri dağlayan bir ölümle tarihe kahraman olarak geçecektir.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan İnan Yönetmenliğinde çekilen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin senaristliğini Emre Özdür, Başar Başaran üstleniyor. Bir önceki bölümde Rauf'un yakalanışı, herkesin aklına Cengiz Topel'i getirir. Şimdi hem Ankara'nın hem de Lefkoşa'daki herkesin ilk hedefi Rauf'u sağ salim alabilmektir. Ankaralı ise canını hiçe sayarak Samson ve ordusuna rağmen denizden Kıbrıs'a çıkmaya çalışmaktadır. Zifir ile Ankaralı tekrar buluşmaya çalışırken Rauf, kendisini öldürmeye çalışanlara kafa tutmaktadır.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ankaralı ameliyata girmek yerine Samson ve Apollon'a teslim olup Sandy'i kurtarma kararı verir. Takasın gerçekleşeceği yerde Kemal ve Zifir'in meseleyi çözecek bir planı vardır. Rauf ise hızlıca kurulan bir mahkeme sonrası 15 yıl hapis cezası ile karşı karşıya gelir. Tüm bunlar yaşanırken Ada, ikinci Erenköy olarak anılan Boğaziçi kuşatması ile mücadele etmektedir. Savaş tekrar başlamıştır.

Hepsi ve daha fazlası Kıbrıs Zafere Doğru 21. Son Bölüm 14 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında.

14-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar