Kıbrıs Zafere Doğru final yapıyor! Kıbrıs Zafere Doğru final ne zaman?

Kıbrıs Zafere Doğru final yapıyor! Kıbrıs Zafere Doğru final ne zaman?
Ekranın sevilen dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'nun final tarihi belli oldu. Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları setteki son günlerinde duygularını paylaştı.

TRT yapımı olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final yapıyor. İki sezondur ekranda olan Kıbrıs Zafere Doğru başarılı bir dönem dizisi olarak Cuma akşamları seyirciyle buluşuyordu. Senaryo gereği dizide de sona gelindi. Oyuncu kadrosu ve yakın tarihe ışık tutan senaryosuyla dikkat çeken Kıbrıs Zafere Doğru için geri sayım başladı. TRT1'de Cuma akşamları yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru bu hafta son kez ekrana gelecek. Kıbrıs Zafere Doğru final bölümüyle 4 Şubat Cuma akşamı seyirciyle buluşacak. Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları son sahnelerin çekimi için sette buluştu.

Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları dizi hakkında konuştu

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi planlandığı şekilde ekrana veda ediyor. Kıbrış Barış Harekatı'nın öncesindeki Kıbrıs Türklerinin yaşadıklarını ekrana taşıyan Kıbrıs Zafere Doğru iki sezon sürdü. Kıbrıs Zafere Doğru 4 Şubat'ta 24. Bölümüyle final yapacak. Sete son sahneleri çekmek için giden oyuncular ise TRT Haber'e konuştu.

Kıbrıs'ta yapılan çekimleri tamamlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi oyuncusu Tayanç Ayaydın, "Çok güzel bir projenin sonuna geldik. Çok güzel bir iş yaptığımıza inanıyorum. Seyircimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin başrol oyuncularından Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural da duygularını dile getirdi. Serkan Çayoğlu, "Duygular depreşiyor. Gideceğimiz için üzgünüz. Sonuçta bir seneyi beraber geçirmişiz. Ekibimiz hakikaten çok güzeldi" şeklinde konuştu.

Ahmet Kural ise yaptıkları işin içlerinde sindiğini söylerken sözlerine şöyle devam etti; "Sadece bir dizi değildi benim için, burada gerçekten tarihi bir görev vardı. Kıbrıs Türkünün bağımsızlık, özgürlük mücadelesini gösterirken bunun bir parçası olmak benim için gurur vericiydi. Misyonumuzu tamamladık, artık gidiyoruz. İzleyen, değer veren herkese teşekkür ediyoruz."

Çekimleri Kıbrıs'ta yapılan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ekibi son sahnelerini çekerek adadan ayrılıyor. Görkemli bir finalle ekrana veda etmeye hazırlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi başarılı bir dönem dizisi olarak değerlendiriliyor. Yakın tarihe ışık tutan Kıbrıs Zafere Doğru 4 Şubat Cuma akşamı final bölümüyle TRT1 ekranında olacak.

01-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar