Kimse Bilmez dizisi ne zaman başlayacak?

Kimse Bilmez dizisi ne zaman başlayacak?
Atv ekranlarının yeni yaz dizisi Kimse Bilmez yayın tarihi belli oldu mu? Kimse Bilmez dizisi ne zaman başlayacak? Kimse Bilmez oyuncuları ve konusu.

Atv ekranlarının yeni yaz dizisi Kimse Bilmez çok yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İlk tanıtım fragmanı yayınlanan Kimse Bilmez, heyecan ile beklenen diziler arasında yer alıyor. Peki Kimse Bilmez  dizisi ne zaman başlayacak? Kimse Bilmez konusu ne? Kimse Bilmez oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Siz değerli ziyaretçilerimiz için Kimse Bilmez dizisi ile ilgili tüm merak ettiğiniz soruların cevabını bir araya getirdik.

Baba Yapım öncülüğünde ekranlara getirilecek olan Kimse Bilmez dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen seyirci sabırsızlıkla dizinin yayın gününü beklemeye başladı. Peki Kimse Bilmez dizisi yayın tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Kimse Bilmez dizisi ne zaman başlayacak?

Ekranların yaz dizisi Kimse Bilmez, ilk tanıtım fragmanını yayınlamıştı. Şimdi ise gözler dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı konusuna çevrildi. Ancak Kimse Bilmez projesinin henüz ne zaman yeni bölümlerinin yayınlanacağına dair elimizde net bir bilgi yok. Şunu diyebiliriz ki, Kimse Bilmez dizisi bir kaç hafta sonra yani Haziran ayının ilk haftalarında ekranlara gelmeye başlayacaktır.

Kimse Bilmez dizisi konusu nedir?

Baba Yapım öncülüğünde ekranlara getirilen Kimse Bilmez, yapımcılığını Muharrem Güler üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan yer almaktadır. Senaryosunda ise Hakan Kandal'ın bulunduğu Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosunda da birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. Çekimlerinin ise İstanbul ilimizin çeşitli semtlerinde çekilmeye devam ettiği Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer almaktadır;

Başrollerinde Keremcem'in yer aldığı Atv ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez oyuncu kadrosunda, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Zehra Yılmaz, Mehmet Ali Kaptanlar, Özlem Başkaya, Taner Turan, Adnan Bircik, Hakan Altıner, Ahmet Mekin gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Kimse Bilmez Ali (Keremcem) kimdir?

1977 yılında dünyaya gelen Keremcem, Milas doğumludur. Eğitimini Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlayan Keremcem, ilk albümü Eylül'ü tamamlayarak 2005 yılında sanat dünyasına atılmış oldu. Aşk Bitti, Maia Keremcem ve Seden Gürel ve Eylül isimli albümlerinin yanı sıra bir çok başarılı dizide de rol almıştır.

Keremcem rol aldığı diziler

İki Yabancı

Aşk Oyunu

Avrupa Yakası

Kimse Bilmez

18-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar