Kırmızı Oda 2. Bölüm İzle!

Kırmızı Oda 2. Bölüm İzle!
Kırmızı Oda 2. Bölüm İzle; 11 Eylül Cuma akşamı 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 2. Bölüm İzle; Binnur kaya, Tülin Özen, Burak sevinç ve Halit özgür gibi oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda dizisi 2. Yeni bölümüyle Cuma saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara geliyor. İlk bölümü geçen hafta yayınlanana ve oldukça ses getiren dizi bu sezonun flaş çıkış yapan dizilerinden biri olacak gibi görünüyor. Bir psikiyatri kliniğinde çalışan doktorlar ve hastalarının gerçek hayatta yaşanmış hikayelerini konu alan dizi ilk bölümünde aldığı reytingle oldukça dikkat çekmişti. Sosyal medyada da gündem olmayı başaran dizide yaşanmış hikayelerden esinlenilerek çekilen konular yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizi bu akşamın da en iddialı yapımı olarak görülüyor.

Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça İzle!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve OGM Yapım tarafından hazırlanan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı ilk bölümde seyirciden üst düzey bir ilgi görmüş ve reytinglerde zirveye yerleşmiştir. Dizide bir psikiyatri kliniğinde yaşananlar anlatılmaktadır. İlk bölümde eşiyle sürekli kavga eden ve ona şiddet uygulayan Mehmet ve eşinin hikayesini ele alan dizi tarafların sorunlarına çözüm için çalışmış ve ilk olarak Nesrin’in geçmişine odaklanılmıştır. Daha sonra Mehmet ile konuşan Doktor Hanım ilişkide sadece günümüzün değil geçmişinde büyük önem taşıdığını gözler önüne sermiştir.

Kırmızı Oda 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

İlk bölümüyle zirveye yerleşen ve seyircinin tam not verdiği Kırmızı Oda bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Hukuk Fakültesinden birincilikle mezun olmasına karşın Psikiyatri kliniğine gelen ve Doktor Hanım’ı fazlasıyla zorlayan Alya’nın ne gibi sorunları vardır? Doktor hanım bunlara çare bulabilecek midir? Öbür taraftan eşine sürekli şiddet uygulayan Mehmet’in öfke nöbetlerinin ve kıskançlığının altında neler yatmaktadır? İntihar girişiminde bulunan ancak son anda yaşama döndürülen Meliha’nın kırılgan hikayesinin derinlerinde neler yatmaktadır. Genç kadın hayata neden veda etmek istemiştir? Tüm bu sorular ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Kırmızı Oda dizisinin 2. Bölümünde yanıt buluyor.

Sezonun yeni ve dikkat çeken dizisi Kırmızı Oda’nın 2. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com’dan ayrılmayın.

11-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar