Kırmızı Oda 61. Bölüm İzle | Final

Kırmızı Oda 61. Bölüm İzle | Final
Tv8’in sevilen yapımı yaşanmış hikayeleri anlatan Kırmızı oda 18 Şubat Final Bölümü ile ekranlara geliyor. Son bölümü merak edenler için Kırmızı Oda 61. (Final) Bölümü canlı izle

Gerçek yaşam öyküleri ile gönüllere taht kuran diziden hayranlarını üzecek karar geldi. Tv8 ekranlarının ilgiyle izlenen yapımı reytinglerin düşük gelmesi sebebiyle 18 Şubat son bölümü ile final yapıyor. Reytinglerin azizliğine uğrayan Kırmızı Oda 61. Bölümü ile bu akşam saat 20.00 de ekranlara son kez gelecek. Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyanın İçi adlı kitabından uyarlanmış, gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara taşıyan yapım acı tatlı anları seyirciler ile buluşturdu. 2 sezondur yayınlanan Kırmızı Oda  Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Deniz Gürlek ve Melek Seven’in senaryosunu üstlendiği psikolojik drama yapımın başrolünde Doktor Manolya Hanım rolü ile Binnur Kaya başarılı bir performans sergiledi. Kırmızı Oda’yı internet üzerinden izlemek için araştırmaya başlayan izleyiciler Canlı Tv sitesinden kolaylıkla dizinin son bölümünü izleyebilirler. Kırmızı Oda 61. Bölüm (Final) izlemek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.  
Kırmızı Oda 61. Son Bölüm (Final Bölüm) İzle






Kırmızı Oda 61. Son Bölüm (Final Bölüm) İzle

 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak Kırmızı Oda son bölümde, İki sezondur ekranda olan Kırmızı Oda, son dönemlerde düşen reytinglerini kurtarma mücadelesine girmiş ancak başarılı olamamıştı. Dizinin bu nedenle final yaptığı biliniyor. Bu akşam final bölümü ile ekranlara gelecek dizi izleyicisine veda edecek.


Diziye daha önce katılan ve Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya Final Bölümünde de yer alıyor.


 Finalde Tuna’da mutlu sona eriyor.. sevgilisi Ömer Bey ve ailesi Tuna'yı istemeye geliyor ve Tuna evleniyor.

Dizinin yayınlanan son fragmanında Gülseren Budaycıoğlu, ‘’Bölümler boyu sizleri üzdük, hüzünlendirdik. Hatta ağlattık. Hiç olmazsa bu hikayelerinin sonunu mutlu bitirelim istedik.’’ dedi.

 


Kırmızı Oda 60. Bölümde Ne Oldu? 60. Bölüm Özeti

Kırmızı Oda 11 Şubat’ta ekranlara gelen 60. Son bölümünde, Sadi ve Dara’nın hikayesinde sona geliniyor...

Dara bir kez daha acıdan ve yalnızlıktan beslendiğini itiraf eder Doktor Hanım’a. Bunun için çocukluğuyla yüzleşmesi gerektiğini de bilmektedir ve Doktor Hanım’la bu sorunların üstüne gitmekten çekinmez.

Öbür taraftan Doktor Hanım’a yeniden gelmeye başlayan Delikanlı Sadi büyük bir açmazdadır. Hayatta en çok sevdiği kişi olan annesini öldüren babası karşısındadır ve Sadi ne yapacağını bilememektedir. Bunun üzerine Doktor Hanım’la konuşan ve ona içinde bulunduğu derin açmazı anlatan Sadi’nin kararı her şeyi belirleyecektir.  

Binnur Kaya veda mesajında, ‘Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak, acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle.’İfadeleriyle izleyiciye veda etti.

Kırmızı Oda, Final bölümü ile 18 Şubat 2022 Cuma akşamı saat 20.00’de Tv8 ekranlarında SON KEZ izleyenleriyle buluşacak.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar