Kırmızı Oda 60. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 60. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 60. Bölüm İzle; 11 Şubat Cuma akşamı 60. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 60. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 60. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Erkan Petekkaya, Gökhan Özoğuz, Derya Alabora, Deniz Uğur ve Belde Yeke’nin rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 60. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve yaşanmış gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan dizi için geçtiğimiz günlerde final kararı alındı. İlk sezona kıyasla reytinglerinde büyük düşüş yaşayan ve eski başarısından uzak kalan diziye geçen sezon büyük ilgi gören Delikanlı Sadi’nin hikayesinin girmesi de çözüm olmadı ve sonunda kanal ile yapım şirketi OGM Pictures dizinin final yapmasına karar verdi. Bölümlük hikayelerin yer aldığı Kırmızı Oda ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Gerilim ve dram türünde işlenen dizinin yeni yayınlanacak 60. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve seyircinin ilgi ve merakla takip ettiği gerilim ve dram türündeki dizi Kırmızı Oda seyirciye keyifli hikayeler izletmeye devam ediyor. Özellikle Delikanlı Sadi’nin hikayesinin yeniden başlaması seyirciyi mutlu ederken dizinin yayınlanan son bölümünde Delikanlı Sadi ve Dara’nın hikayeleri ve yeni gelişmeler ve kabullenmeler diziye damgasını vurdu. Doktor Hanım’ın danışmanlığında kendileriyle ve geçmişleriyle yüzleşen danışanların hikayesinin anlatıldığı Kırmızı Oda bu akşam 60. Bölümüyle ekrana geliyor.

Kırmızı Oda 60. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının Cuma akşamlarına damgasını vuran ve ikinci sezonunda olan dizisi Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Dara bir kez daha acıdan ve yalnızlıktan beslendiğini itiraf eder Doktor Hanım’a. Bunun için çocukluğuyla yüzleşmesi gerektiğini de bilmektedir ve Doktor Hanım’la bu sorunların üstüne gitmekten çekinmez. Öbür taraftan Doktor Hanım’a yeniden gelmeye başlayan Delikanlı Sadi büyük bir açmazdadır. Hayatta en çok sevdiği kişi olan annesini öldüren babası karşısındadır ve Sadi ne yapacağını bilememektedir. Bunun üzerine Doktor Hanım’la konuşan ve ona içinde bulunduğu derin açmazı anlatan Sadi’nin kararı her şeyi belirleyecektir. Kırmızı Oda bu akşam yine gerilimli ve heyecanlı bir bölümle daha ekrana geliyor. Dizinin yayınlanacak 60. Bölümü saat 20.00’da Tv 8’de ekranda olacak.

11-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar