Kırmızı Oda 25. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 25. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 25. Bölüm İzle; 19 Şubat Cuma akşamı 25. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 25. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 25. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Gülçin Kültür Şahin’in rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam 25. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan ve tüm kesimler tarafından sevilerek takip edilen ve özellikle bölümlük hikayelerle dikkatleri çeken Kırmızı Oda bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanırken özellikle bölümlük hikayeler olması ve bölümlük oyuncularla çalışılması oldukça dikkat çekmiş durumda. Her hafta birbirinden heyecanlı hikayelerin ele alındığı dizi bu akşam yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi amaçlıyor. En çok seyredilen dizilerden olan Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 25. Bölümüyle ekranlarda.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Reytinglerde gün birincisi olma başarısını gösteren Kırmızı Oda yayınlanan son bölümde özellikle Nazlı’nın hikayesiyle gönülleri fethetti. Nazlı’nın eşi Recai’i kaybetmemek için kendisinden ödünler vermeye başlaması evliliklerini daha da zor bir hale sokmuştur. Doktor hanım ise bu durum karşısında Nazlı’nın yaptığı hataları görmesini sağlamayı çalışmaktadır.

Kırmızı Oda 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve gerçek yaşanmış hikayelerden ele alınarak televizyona uyarlanan dizisi Kırmızı Oda bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Nazlı Doktor Hanım’ın tavsiyeleriyle kendisiyle ilgili gerçekleri görmeye başlamış ve eşi Recai’ye karşı eskisi gibi davranmaya başlamıştır. Ancak bu durum Nazlı için hiçte kolay değildir ve üstelik hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir. Öbür taraftan Delikanlı Sadi’nin hikayesi tüm seyircilerin yüreğine dokunmuştur. Delikanlı Sadi Doktor Hanım’a kendisiyle ilgili gerçekleri açarken yıllardır bunlardan kaçtığını da itiraf edecektir. Delikanlı Sadi’nin yaşadıkları bugününün de sebebidir ve Doktor Hanım bu durumu Sadi’nin de görmesi için çalışmaktadır. Dizinin en çok beğenilen hikayelerinden Kumru ise zorla küçük yaşta evlendirilmiştir ve bu durum Kumru’da bir travmaya daha sebep olmuştur. Kumru’nun acı içindeki yaşamı seyirci için yeni sürprizleri de getirecektir. Kırmızı Oda bu akşam yayınlanan 25. Bölümüyle saat 20.00’da Tv 8’de.  

19-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar