Kırmızı Oda 26. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 26. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 26. Bölüm İzle; 26 Şubat Cuma akşamı 26. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 26. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 26. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Pınar Deniz, Erkan Petekkaya ve Aslıhan gürbüz’ün rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 26. Yeni bölümüyle Tv 8’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve sezonun en flaş yapımlarından biri olan Kırmızı Oda her hafta Cuma akşamları reytinglerde gün birincisi olmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve seyircinin büyük bir merak ve heyecanla takip ettiği bölümlük hikayelerden oluşan Kırmızı Oda hem yapım şirketini hem de kanalını oldukça mutlu etmiş durumda. Özellikle bölümlük hikayelerine aldığı konuk oyuncularla ve hikayelerin başarısıyla dikkatleri çeken dizinin son bölümlerinde Kumru’nun hikayesi Delikanlı Sadi’nin iyi niyetli ve temiz hali ve Nazlı’nın geçmişiyle ilgili yaşadıkları seyircinin oldukça fazla bir şekilde ilgisini çekmiş durumda. Bu hafta da yine aynı hikayelere devam edecek olan Kırmızı Oda saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve OGM Yapım tarafından hazırlanan Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan bir dizi. Her hafta Cuma akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Nazlı Recai ile olan ilişkisinin enkazında ne yazık ki geçmişte yaşadıklarını bulmuştur. Nazlı bu enkazdan çıkmak isterken Recai de kendi geçmişiyle yüzleşmeye artık hazırdır. Delikanlı Sadi ise babasının annesini öldürmesiyle üvey anne ve üvey kardeşlerin eline düşmüştür. Üvey annesinin evinde yaşadıkları delikanlı Sadi’nin tüm hayatını etkileyecek ve şekillendirecek olaylardır.

Kırmızı Oda 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelen 26. Bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Nazlı arık geçmişinde yaşadıklarının geleceğini de şekillendirdiğini ve bu sebeple tüm ilişkilerinde geçmişte yaşadıklarının büyük etkisi olduğunu görür ve bununla mücadeleye karar verir. Öbür taraftan kendi yaşadıklarıyla yüzleşmeye hazır olan Nazlı’nın eşi Recai’de kendini görmeye ve yaşadıklarının altında bazı sıkıntılı anlar olduğunu fark etmeye başlar. İkili arık birbiriyle değil kendileriyle olan kavgalarına ve mücadelelerine başlarlar. Bu arada Delikanlı Sadi, Doktor Hanım karşısında hem panik atak hastalığıyla hem de geçmişinde yaşadığı sorunlu yıllarla yüzleşmeye başlamıştır. Yıllardır biriktirdiği ve kimseye anlatmadığı olayları Doktor Hanım’a anlatırken bu olayların hayatını da şekillendirdiğini şaşkınlıkla fark edecek ve asıl sorunun bunlarla yüzleşmemek olduğunu görecektir. Kumru ise evlendiği eşi tarafından nasıl dışlandığını ve yaşadığı acı olayların eşiyle de artarak devam ettiğini anlatacaktır. Kırmızı Oda bu akşam 26. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

26-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar