Kırmızı Oda 28. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 28. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 28. Bölüm izle; 12 Mart Cuma akşamı 28. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 28. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 28. Bölüm izle; Oyuncu Kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Gülçin Kültür Şahin ve konuk oyuncu olarak da Pınar Deniz ve Erkan Petekkaya’nın rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 28. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun en flaş yapımlarından biri olan ve Cuma akşamlarına damgasını vuran dizi her hafta aldı yüksek reytinglerle hem yapımcısını hem de kanalının yüzünü güldürürken seyirci de diziyi her hafta heyecanla takip ediyor ve merakla bekliyor. Bir psikiyatri kliniğine gelen hastaların hayatlarında yaşadıkları zorlukları Doktor Hanım’a anlatmaları ve bu yaladıklarını sorgulayarak kendilerini terapi etmeye çalıştıkları Kırmızı Oda her hafta Cuma akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizi ayrıca bölümlük hikaye ve bu hikayelerde rol alan konuk oyuncularla da adından sıkça söz ettiriyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Cuma akşamlarına danga vuran Kırmızı Oda her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kumru babaannesini kaybetmiş ve hayatta yalnız kaldığı içinde kendisine uzatılan ve dost sandığı ele tutunarak sonu belirsiz bir maceraya sürüklenmişti. Kumru bu yaşadıklarından kendini sorumlu tutarken Doktor Hanım ise ona doru yolu göstermeye çalışıyordu. Öbür taraftan Delikanlı Sadi ise üvey annesinin evinden ayrılmak zorunda kalmış ve artık sokaklarda yaşamaya başlamıştı.

Kırmızı Oda 28. Bölümde Neler Yaşanacak?

Cuma akşamlarının en çok sevilen ve seyredilen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda Tv 8 ekranlarında her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 28. Yeni bölümünde Kumru artık iyileşme yoluna girmiş ve ailesiyle mutlu bir geleceğin planlarını yapmaya başlamıştır. Öbür taraftan Nazlı ve Recai arasındaki ilişki de işler yine tersine dönmüş ve Nazlı artık kendisini toparlayarak Recai’den ayrılmaya karar vermiştir. Ancak tam tersine bu seferde Recai Nazlı için mücadele etmeye başlamıştır. Seyircinin ilgiyle takip ettiği Delikanlı Sadi hikayesinde ise Doktor Hanım delikanlı Sadi’nin geçmişinde yaladıklarını irdelemeye ve bunları anlattırarak Sadi’nin bu gerçeklerle yüzleşmesini salamaya çalışmaktadır. Doktor Hanım’ın ofisinde Delikanlı Sadi balamsıyla Doktor Hanım’a güzel bir türkü ziyafeti verecektir. Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek 28. Bölümüyle yine nefesleri kesecek gibi görünüyor.

12-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar