Kırmızı Oda 37. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 37. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 37. Bölüm İzle; 14 Mayıs Cuma akşamı 37. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 37.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 37. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener ve Esra Ronabahar ile Uğur Yücel’in rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 37. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabında televizyona uyarlanan ve bu sezon Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan psikolojik gerilim türündeki dizi aldığı reytinglerle de yapımcı ve kanalının yüzünü güldürdü. Her Cuma akşamı birbirinden çarpıcı hikayeleri ve bölümlük konuk oyuncularıyla adından sıkça söz ettiren dizinin son haftalarda özellikle Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi seyirci tarafından çok sevildi. Kırmızı Oda bu akşam yine heyecanlı bölümleriyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Kırmızı Oda her Cuma akşamı psikolojik gerilim türündeki hikayeleriyle seyirciyi ekran başına kilitliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Doktor Hanım yine Delikanlı Sadi ve Vahit Bey’in hikayeleriyle seyirciyi ekran başına takıldı kaldı. Özellikle Delikanlı Sadi’nin geçmişiyle yaşadıklarının anlattığı hikaye oldukça çok sevildi.

Kırmızı Oda 37. Bölümde Neler Yaşanacak?

OGM Pictures tarafından Tv 8 ekranları için hazırlanan Kırmız Oda bu sezon başlayan yapımlar arasında en çok izlenen ve en dikkat çeken yapımlardan biri oldu. Dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından televizyona uyarlandı. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde özellikle Delikanlı Sadi’nin ipler kopacak gibi görünüyor. Doktor Hanım’a hikayesini anlatan ve yaşadıkları seyirciyi derinden etkileyen Delikanlı Sadi 37. bölümde büyük bir sürprizle karılaşıyor. Çocukluğundan itibaren onun en iyi arkadaşı olan ve ancak daha sonra kayıplara karışan Miço yenden ortaya çıkıyor. Delikanlı Sadi ve adamlarıyla silahlı çatışmaya giren Miço ortadan kaybolurken Delikanlı Sadi büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Yine Vahit Bey Doktor Hanım’a hikayesini anlatmaya devam ediyor. Hastalığında çok ciddi bir tedavi süreci yaşayan ve gelişme gösteren Vahit Bey en büyük sırlarından birini daha Doktor Hanım’a açıyor. Öbür taraftan Zafer’le boşanmak isteyen Nihal bir kez daha Doktor hanım’ın karşısına geçiyor ve yaşadıklarını anlatıyor. Kırmızı Oda bu akşam 37. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

14-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar