Kırmızı Oda 38. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 38. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 38. Bölüm İzle; 21 Mayıs Cuma akşamı 38. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 38. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 38. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Erkan Petekkaya, Uğur Yücel, Esra Ronabahar ve Yiğit Özşener’in rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında 38. Bölümüyle ekranlara geliyor. Cuma akşamlarının sevilen ve ilgi ve merakla seyredilen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda bu sezonun en çarpıcı konusu olan dizilerin başında geliyor. Dizi OGM Yapım tarafından hazırlanırken aynı zamanda Cuma akşamlarının da en çok seyredilen yapılarından biri olarak dikkat çekiyor. Her Cuma akşamı birbirinden bağımsız bölümlerden oluşan dizi aynı zamanda gerilim hikayeleriyle de dikkat çekiyor. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

OGM Yapım tarafından Tv 8 için hazırlanan Kırmızı Oda bu sezon başında başladı ve bugüne kadar 37 bölüm ekrana geldi. Dizi her hafta aldığı reytinglerle hem kanalının hem de yapımcısının yüzünü güldüren yapımlardan oldu. Kırmızı Oda yayınlanan son bölümünde Delikanlı Sadi’nin yıllar sonra Miço Mehmet’i görmesiyle yeniden hareketlendi. Ayrıca Delikanlı Sadi gençlik yılları ekrana gelmeye başladı. Dizi de ayrıca Vahit Bey sonunda bütün hikayesini Doktor Hanım’a anlattı. Ancak hem kendisinin hem de oğlu Zafer’in aynı kadına aşık olması hikayede büyük bir bilinmezlik ortaya çıkardı.

Kırmızı Oda 38.Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının Cuma akşamları ekrana gelen ve merakla seyredilen yapımlarından Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek bölümle yine seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 38. Bölümünde Delikanlı Sadi’nin gençlik zamanları ve hapis günleri ekrana gelirken Delikanlı Sadi’nin yaşadıkları ve şimdiki hali üzerindeki etkileri Doktor Hanım tarafından yorumlanacak. Ayrıca Delikanlı Sadi bugün yıllar önce kaybettiği Miço Mehmet’le yeniden bir araya gelecek. Ayrıca dizinin bir diğer konusu olan Zafer’in hikayesi de bugün kırılma noktalarından birini yaşayacak. Zafer Doktor Hanım’a yeni tanıştığı Şehrazat’ı anlatırken bu kadının aynı zamanda babasının da aşık olduğu kadın olduğundan habersiz bir şekilde hikayesini anlatacak. Doktor Hanım hem baba hem de oğlu tarafından aşık olunan Şehrazat’ın hikayesiyle iyice bir bilinmezlikle karşı karşıya kalacak. Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek 38. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar