Kırmızı Oda 54. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 54. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 54. Bölüm İzle; 3 Aralık Cuma akşamı 54. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 54. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 54. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Meltem Cumbul, Ayta Sözeri, Başak Daşman, Ayça Bingöl, Nihan Yalçın ve Gökhan Özoğuz’un rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 54. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonuyla ekrana gelen ve Cuma akşamlarının en çok sevilen yapımlarından biri olan Kırmızı Oda ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlandı. Yaşanmış gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan Kırmızı Oda bölümlük hikayelerle seyirciyi ekrana bağlamayı sürdürüyor. Bir psikiyatrist kliniğine başvuran danışanların hikayesini ele alan Kırmızı Oda her Cuma akşamı ilginç, gerilim dolu ve macera tadında hikayeleriyle Tv 8 ekranlarında.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Kırmızı Oda Cuma akşamları seyirciye gerilim ve dram tadında hikayeler sunuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Doktor Hanım’ın kliniğine gelen danışanlar yine yaşantılarında sorunlu olan kısımları Doktor Hanım’a anlatmaya ve bu yaşanılanlarla yüzleşmeye devam ettiler. Özellikle dizinin son bölümlerinde seyirciyi ekrana kilitleyen Dara’nın hikayesi seyirciyi oldukça heyecanlandırdı ve ekrana kilitledi.

Kırmızı Oda 54. Bölümde Neler Yaşanacak?

OGM Pictures tarafından Tv 8 için hazırlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizilerden Kırmızı Oda bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Usta oyuncu Binnur kaya’nın Doktor Hanım karakteriyle seyirci karşısına çıktığı dizinin bölümlük olarak yayınlanan hikayelerinde seyirci yine gerilecek ve ekranlara kilitlenecek. Birbirinden ilginç üç hikayenin ekrana geldiği yapımda seyirci her hikayeyi heyecanla seyrediyor. Dizinin özellikle son haftalarda başlayan Dara’nın hikayesinde yepyeni gelişmeler yaşanacak. Gökhan Özoğuz’un canlandırdığı Dara’nın hikayesinde Dara’nın Doktor Hanım’a söylediği “abimden özür dileseydim affeder miydi” sözleri Dara’nın geçmişinde abisiyle yaşadıklarını merak ettirdi. Uyku sorunu yaşayan ve annesini kaybetmekle yüz yüze kalınca profesyonel yardım almaya karar veren Dara’nın geçmişinde bir abisi olduğu orta çıkmıştır. Abisinin ölümünde etkisi olduğu görülen Dara’nın bu hikayesi seyirci tarafından merakla beklenmektedir. Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek 54.yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

03-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar