Kırmızı Oda dizisine iki yeni konuk oyuncu geliyor!

Kırmızı Oda dizisine iki yeni konuk oyuncu geliyor!
Pek çok konuk oyuncuyu izlediğimiz TV8'den ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin gelecek bölümüne Tolga Güleç ve Nur Erkul konuk olacak.

TV8 ekranlarının milyonları peşinden sürükleyen dizisi Kırmızı Oda, Cumartesi akşamı 7. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde diziye iki yeni konuk oyuncu daha dahil oluyor. Bildiğiniz gibi dizide pek çok yeni karaktere ve hikayelere şahitlik ediyoruz. Gelecek bölüm ile birlikte Tolga Güleç ve Nur Erkul da diziye konuk oyuncu olarak dahil olacak. 

Tolga Güleç ve Nur Erkul, Kırmızı Oda dizisine konuk oluyor

Geride bıraktığımız ayın en popüler dizilerinden biri olmayı başaran Kırmızı Oda, reytingleriyle kanalın yüzünü güldürüyor. İzleyiciler bazı karakterleri sürekli görse de pek çok karakterin diziye dahil olduğu ve çıktığı görülüyor. Son dönemde Fazilet Hanım ve Kızları ve Yüzleşme dizilerinde izleme fırsatı yakaladığımız Tolga Güleç yeni bölümde yer alacak. Bir süredir ekranlarda boy göstermeyen Nur Erukl da Kırmızı Oda dizisiyle birlikte ekranlara geri dönüş yapacak. Son olarak Acil Servis isimli dizide rol almıştı.

OGM Pictures imzası taşıyan Kırmızı Oda dizisinin 7. ve yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek.

14-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar