Kırmızı Oda’da Delikanlı Sadi’nin Gençliğini Oynayacak Oyuncu Belli Oldu

Kırmızı Oda’da Delikanlı Sadi’nin Gençliğini Oynayacak Oyuncu Belli Oldu
Kırmızı Oda’da rol alan Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi karakterinin gençliğini canlandıracak oyuncu belli oldu.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin büyük beğenisini kazanan Kırmızı Oda’da Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı delikanlı Sadi’nin gençliğini canlandıracak oyuncu belli oldu. Dizinin şu ana kadar en çok sevilen konularından biri olan ve her hafta seyircinin büyük merak ve heyecanla takip ettiği ve usta oyuncu Erkan Petekkaya tarafında canlandırılan delikanlı Sadi esprili hali, haksızlığa karşı duruşu ve iyi niyetiyle seyirci tarafından oldukça çok sevildi. Annesi babası tarafından gözlerinin önünde öldürülen ve bunun ardından sokaklarda yamaya başlayan ev pek çok olayla karşılan ve buna rağmen ayakta kalmayı ve dürüst kalabilmeyi başaran Delikanlı Sadi Doktor Hanım’a panik atakları sebebiyle gelmeye başladı. Seyircinin her hafta merakla beklediği Delikanlı Sadi hikayesinde son bölümlerde çocukluk çağı yavaş yavaş bitmeye başlamıştı. Özellikle evleneceği eşinin ortaya çıkmasıyla gençlik yıllarının ele alınacağı bekleniyordu.

Delikanlı Sadi’nin Gençliği Geliyor

Hikayesi işlenmeye başlandıkça panik ataklarının küçüklüğünde yaşadıklarıyla doğrudan ilişkili olduğu görülen Delikanlı Sadi’nin hikayesi şu ana kadar çocukluk ve günümüzdeki hali arasında işlendi. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı delikanlı Sadi’nin küçüklüğünü canlandıran Kadir Bertan şu ana kadar dizide en az Erkan Petekkaya kadar sevildi. Sevimli hareketleri, dik duruşu ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Kadir Bertan’dan sonra şimdi ise delikanlı Sadi’nin yeni bir aşamasına geçilecek ve karakterin gençliği ele alınacak. Bu durumda Delikanlı Sadi’nin gençliğini canlandıracak bir oyuncuya ihtiyaç duyuldu. Bu sebeple de diziye yeni bir oyuncu girdi. Dizide Delikanlı Sadi’nin gençliğini canlandıracak oyuncu olarak genç oyunculardan Baran Bölükbaşı Kırmızı Oda’ya dahil oldu. Genç oyuncunun dizide nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Baran Bölükbaşı Kimdir?

Tv 8 ekranlarında Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi’nin gençliğine hayat verecek olan genç oyuncu Baran Bölükbaşı 1 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından müzik ve oyunculuğa ilgi duyan Baran Bölükbaşı bunun için piyano, saz, bateri çalmaya başlamıştır. Daha sonra Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümüne giren ve bu okuldan mezun olan genç oyuncu bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda rol almıştır.

·         Adı Efsane

·         Sevda’nın Bahçesi

·         Vuslat

11-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar