Kızılcık Şerbeti 15. Bölüm İzle

Kızılcık Şerbeti 15. Bölüm İzle
Kızılcık Şerbeti 15. Bölüm İzle; 3 Şubat 2023 Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanan 15. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Kızılcık Şerbeti 15. Bölüm İzle; 3 Şubat 2023 Cuma akşamı 15. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Başrolünde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti Gold Film tarafından hazırlanıyor. Yayınına sezon ortasında başlayan ve dram ve aşk türünde ele alınan dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kırvavaç oturuyor. Muhafazakar bir ailenin çocuğu ile modern bir ailenin kızının aşkını ve evliliğini anlatan dizide iki ailenin yaşam tarzlarının birbirine tamamen aykırı olmasının iki gencin hayatını ve aşkını nasıl zor durumda bıraktığı ve iki gencin aşklarını yaşamak için verdiği mücadelenin hikayesinin anlatıldığı Kızılcık Şerbeti bu akşam saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

Gold Film tarafından hazırlanan ve aldığı reytinglerle Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Kızılcık Şerbeti aşk ve dram türündeki hikayesiyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Nilay ve Mustafa’nın Kıvılcımların evinde kalacağı haberi Ünal ailesinde büyük üzüntü ve şaşkınlık yaratır. Doğa ve Fatih arasındaki gerginlik ise devam etmektedir. Fatih bir türlü eşi Doğa’yı eve dönmeye ikna edememektedir. Bu arada da ikilinin mecburen bir arada çalışmaya başlaması aralarındaki soğuk rüzgarların dinmesini sağlayacaktır.

Kızılcık Şerbeti 15. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan sezonun başarılı yapımlarından Kızılcık Şerbeti 3 Şubat akşamı 15. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin 3. Bölümünde, Fatih’in Doğa’yı eve döndürme çabaları tüm hızıyla devam etmektedir. Fatih bu konuda Kıvılcım’dan yardım isteyecek ancak Kıvılcım bu konuda Fatih’e destek olmayacaktır. Metehan’ın annesinin büyük bir sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılması acı olsa da uzun zamandır sonuçlanmayan boşanma davasının nihayet bitmesi Ömer için de tam bir mucize olacaktır. Ömer bu mutlu haberi ilk olarak Kıvılcım’la paylaşır. Nursema ve Umut birlikteliğini kanıtlamaya çalışan Nilay sonunda istediğine ulaşır. Ancak dizinin yayınlanacak 15. Bölümü çok daha büyük sürprizlerle seyirci karşısına çıkıyor. Kızılcık Şerbeti bu akşam saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar