Kızılcık Şerbeti reytinglerde Yalı Çapkını’na fark attı

Kızılcık Şerbeti reytinglerde Yalı Çapkını’na fark attı
Totalda 9,18 reyting alan Kızılcık Şerbeti dizisi AB grubunda 11,55 e , ABC1 grubunda ise 11,99 reytinge ulaşarak yapımcısının ve yayıncısı olan Show TV’nin yüzünü güldürdü.

25 bölümdür artan bir performans sergileyen Star TV’nin gözbebeği dizisi Yalı Çapkını düşüşe geçti . Aynı süreçte RTÜK’ün öfkesini üzerine çeken Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi reytinlerde rekor üstüne rekor kırıyor .

Kızılcık Şerbeti reytinglerde Yalı Çapkını’na fark attı

RTÜK’ün ceza üstüne ceza yağdırdığı Kızılcık Şerbeti'ne izleyicinin ilgisi artarak sürüyor. Son bölümünde şimdiye kadar reyting listelerinin zirvesine demir atan Yalı Çapkını’nı tahtından eden Kızılcık Şerbeti beklentilerin çok üstünde bir izlenme oranına ulaştı . Başrollerinde Barış Kılıç Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu , Müjde Uzman gibi önemli isimlerin yeraldığı dizi gittikçe artan heyecan fırtınasıyla seyirciyi daha fazla içine çekmeyi başarıyor. İlk başlarda bu dizi uzun soluklu olmaz diyenleri yanıltan dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor.

Kızılcı Şerbeti ABC1 Grubunda 11,99 reyting topladı

Ekranlarda kıyasıya rekabetin yaşandığı hafta içinin son günü olan Cuma gününde yayınlanan Kızılcık Şerbeti son bölümü ile zirveye yerleşti. Totalda 9,18 reyting alan Kızılcık Şerbeti dizisi AB grubunda 11,55 e , ABC1 grubunda ise 11,99 reytinge ulaşarak yapımcısının ve yayıncısı olan Show TV’nin yüzünü güldürdü. 

AB sosyo ekonomi grubunda Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti’nin yarısı kadar izlenmedi

Yalı Çapkını dizisi AB grubunda 6,57 , ABC1 grubunda 8,49, totalde ise 9,39  reyting alarak düşüşe geçti . Yapımcının ve yönetmenin bu gidişe acil çare bulması gerektiğini yoksa dizinin reytinge kurban gidebileceği belirtiliyor . AB sosyo ekonomik grubunda Kızılcık Şerbeti’nin Yalı Çapkını dizisini ikiye katladığı açıkça görülüyor .

Kızılcık Şerbeti yeni bölümü mart ayının son günü Show TV’de

Son bölümlerindeki tartışmalı sahneleriyle RTÜK’ün tepkisini üzerine çeken Kızılcık Şerbeti’nin bundan sonraki bölümlerinde daha dikkatli adımlar atarak izleyicilerini üzmemesi bekleniyor. Yoksa RTÜK’ün kestiği yüksek cezalar hem yayıncı kanalın hemde dizi yapımcısının canını sıkacak boyutlarda. Melis Civelek ‘in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç oturuyor . 18 bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin yeni yayınlanacak olan 19 . bölümü yine Show TV ekranlarında 31 Mart Cuma günü saat 20.00 de izleyicileriyle buluşacak .

26-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar