Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu kimdir?

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu kimdir?
Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği dizilerden olan Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncusu Sıla Türkoğlu kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Gold Film tarafından hazırlanan sezonun yeni ve başarılı dizilerinden Kızılcık Şerbeti yayın hayatına Cuma akşamları yayınlanan yeni bölümleriyle devam ediyor. Aile dram türünde ele alınan hikayesiyle seyircinin sevdiği dizilerden olan Kızılcık Şerbeti birbirinden ünlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Başrolünde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme almaktadır. Muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin çocuklarının evlenmesi ve bu evliliğin iki aile üzerindeki yansımalarının anlatıldığı hikayeyle dikkatleri çeken dizi her hafta aldığı reytinglerle kanalını memnun ediyor. İki gencin tüm zorluklara ve ailelerin tavır ve müdahalelerine rağmen aşklarını yaşamak için verdikleri mücadelede zaman zaman zor anlar yaşamaları ve aşklarının sınanmasının konu edildiği Kızılcık Şerbeti’nin kadın başrolü olan Sıla Türkoğlu canlandırdığı Doğa karakteri ile seyircinin ve sektörün beğenisini kazanmış durumda.

Doğa (Sıla Türkoğlu) Kimdir?

Gold Film tarafından hazırlanan sezonun yeni dizilerinden Kızılcık Şerbeti seyircinin her hafta daha da ilgi duyduğu bir dizi olma yolunda ilerliyor. Dizinin ana kadın karakteri Doğa ise seyirci tarafından oldukça seviliyor. Dizide Doğa, Kıvılcım’ın büyük kızıdır. Annesi gibi idealist ve çalışkandır. Annesinin müdür olduğu okuldan birincilikle mezun olmuş, dişçilik fakültesini tam burslu olarak kazanmıştır. Annesinden herkes gibi o da çekinir. Annesi onun için çok kıymetlidir. Onun üzülmesine asla razı olmadığından Fatih’le birlikteliğini önceleri gizler. Ama Fatih’e olan aşkı o kadar ağır basar ki annesinin ne diyeceğini umursamadan onunla evlenir.

Sıla Türkoğlu Kimdir?

Dizi ve film sektörünün genç ve başarılı oyuncularından olan Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğu meslek olarak seçen Sıla Türkoğlu aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Ağlama Anne dizisi ile kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra başka yapımlarda da rol alan oyuncu bugüne kadar, Ağlama Anne, Yemin, Emanet, Sadece Arkadaşız adlı yapımlarda yer almıştır. Oyuncu özellikle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin ve Emanet ile oldukça tanınmış ve sevilmiştir.

05-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar