Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrıldı?

Mehmet Yılmaz Ak Yargı'dan neden ayrıldı?
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğenerek izlediği ikinci sezonunda olan Yargı dizisinin Pars savcı karakteri diziden neden ayrılıyor?

İkinci sezonunda olan ve Pazar akşamları yayınlanan Yargı Dizisi Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Aldığı reytinglerle gün birincisi olma başarısını gösteren Yargı Dizisi bu sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor. İki sezon olarak planlanan dizinin finale giden yolunda peş peşe ayrılıklar yaşanmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Rıdvan karakterinin diziyle vedalaşmasının ardından dizinin başrol oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı Pars Savcı karakterinin de diziden ayrılacağının öğrenilmesi dizinin sevenlerini şoke etti. Çok sevilen bir karakter olan Pars Savcı’nın diziden ayrılmasının ortaya çıkmasının ardından oyuncu ve yapım şirketi Ay Yapım ayrı ayrı açıklamalarla durumdan seyirciyi haberdar etti.

Üzülerek Ayrılıyorum

Ay yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisinin başrollerinden biri olan ve seyircinin çok sevdiği oyuncu Mehmet Yılmaz ak diziyle yollarını ayırıyor. Mehmet Yılmaz ak diziden ayrılma kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine duyurdu. Mehmet Yılmaz Ak paylaşımında “çok severek başladığım ve hala ilk günkü heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutamayacağım Yargı Projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim. Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimi her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı anlayışla, saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen izleyicilere ve dostlarıma ayrıca teşekkür etmek isterim. Son olarak sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek ciddi bir durum yoktur” ifadelerini kullandı.

Ay Yapım açıklama yaptı

Öbür taraftan dizinin yapım şirketi Ay Yapım Mehmet Yılmaz Ak’ın Yargı’dan ayrılması sebebiyle bir açıklama yaptı. Ay Yapım açıklamasında “Yargı dizimizin oyuncularında Mehmet yılmaz Ak yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. Yargı hız kesmeyen hikayesiyle seyirci ile buluşmaya devam edecek” ifadelerini kullandı. Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı Pars Savcı karakterinin hikayeden nasıl ve ne zaman çıkacağı ise belli değil.

05-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar