Yüz Yıllık Mucize'nin İlk Fragmanı Yayınlandı

Yüz Yıllık Mucize'nin İlk Fragmanı Yayınlandı
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve dizi sektörüne yeni bir tarz getirmesi beklenen Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Televizyon kanalları bu günlerde çalışmalarını tamamladıkları yeni dizileri bir bir ekrana getirmeye başladılar. Kanallar bu süreçte birbirinden geri kalmamak için yeni dizilerine yoğun bir şekilde yüklenirken Adım Farah, Aile, Veda mektubu gibi dizilere yenileri de eklenmeye devam ediyor. Çok yakında Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni dizi Yüz Yıllık Mucize adlı dizinin de ilk tanıtımı yayınlandı. Adı ilk olarak Ab-ı Hayat olarak duyurulan daha sonra Lavanta Konağı adını alan ve son olarak da Yüz Yıllık Mucize adında karar kılınan yeni dizinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru şahin yer alıyor. 130 yaşındaki Ali Tahir’in hikayesinin anlatılacağı ve fantastik – dram ve aşk türünde ele alınacak dizinin ilk tanıtımı Star Tv ekranlarında yayınlandı.

İlk Tanıtım Büyük Beğeni Aldı

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve oldukça merak edilen yeni dizi Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni dizi Yüz Yıllık Mucize’nin yayınlanan tanıtımı büyük beğeni alırken dizinin çok yakında ekrana geleceği öğrenildi. Fantastik bir dizi olan Yüz Yıllık Mucize’de 130 yaşındaki Ali Tahir’in hikayesi ve aşkı konu alınacak. Uzun bir süre önce çekimleri başlayan ev oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri çeken dizi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla adının Yüz Yıllık Mucize olarak değiştirildiği dizinin yayın tarihinin mart ayının ikinci haftası gibi olması bekleniyor.

Yüz Yıllık Mucize Konusu ve Oyuncuları

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ilk tanıtımı yayınlanan yeni dizi Yüz Yıllık Mucize, günümüzde 130 yaşında olan Ali Tahir’in (Birkan Sokullu) hikayesini anlatmaktadır. 130 yaşında olan Ali Tahir hayatıyla ilgili önemli bir karar vermek üzereyken karşısına Harika (Ebru Şahin) çıkar. Bu karşılaşma ve tanışma sonrası hem Harika ve hem de Ali Tahir için yeni bir sayfanın açılmasını sağlayacaktır. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu ve senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise

-          Birkan Sokullu (Ali Tahir)

-          Ebru Şahin (Harika)

-          Zerrin Tekindor

-          Necip Memili

-          Gözde Seda Altuner

-          Laçin Ceylan

-          Ayşegül Cengiz

-          Yalçın Hafızoğlu

-          Merve Nur Bengi

-          Ecem Çalhan

-          Zehra Kelleci ve

-          Hümeyra yer alıyor.

05-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar