Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör kimdir?

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör kimdir?
Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti ve karakterleri merak konusu oldu. Kadına şiddet sahneleri nedeniyle hedef haline gelen Kızılcık Şerbeti'nin başrolü Doğukan Güngör kimdir?

Her bölümüyle merak ve tartışma konusu olan Kızılcık Şerbeti dizisi sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu. Bir Cuma klasiği olan Yalı Çapkını dizisini tahtından indirerek reytinglere ambargo koyan Kızılcık şerbeti ve karakterleri en çok araştırılan konulardan biri. Dizide Fatih karakterini oynayan Doğukan Güngör kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Doğukan Güngör ilk defa başrol oynadığı Kızılcık Şerbeti hakkında neler dedi? İmdi detaylar

Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör kimdir?

RTÜK tarafından 5 bölüm yayınlanmama ve para cezasına çarptırılan Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti ve karakterleri merak konusu oldu. Kadına şiddet sahneleri nedeniyle ceza alan ve tartışmaların hedefi haline gelen Kızılcık Şerbeti'nin başrolü Doğukan Güngör Hakan katıldığı bir televizyon programında sorulara samimi cevap verdi.

Ailemde de Kızılcık Şerbeti durumu var

İki farklı kültürden ailenin çocuklarının yaşadığı aşk yüzünden birleştiği Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterine Doğukan Güngör hayat veriyor. Diğer ailenin kızı olan Doğa ile evlenen Fatih, iki aileyi birbirine yakınlaştırmaya çalışıyor. Ünlü oyuncu dizi ile kendi hayatındaki benzerliği şu sözlerle dile getirdi: “ki gencin yaşadığı aşk birbirine zıt aileleri bir evde birleştiriyor. Anne tarafım Selanik göçmeni. Baba tarafım Azerbaycan Türk’ü, İran’dan göçmüşler. Muhafazakâr tarafları var. Aslına bakarsan benim ailemin de ufak bir ‘Kızılcık Şerbeti’ durumu var. Farklı kökenlerdenler. Mesela bizim dizide bir hikâye vardı, sıkı takipçiler bilirler. Doğa karakteri eve bir köpek getiriyordu, Fatih “Namaz kılınan evde köpek olmaz” diyordu. Memleketim Iğdır’a gittiğimde bir bağ evinde amcamın kuzeninin bir köpeği vardı, severken bütün akrabalarım ayağa kalktı. Orada bana çok garip gelmişti. Ama bu, köpeği sevmiyorlar anlamına gelmiyor. Sadece belli inanışlarda bazı rutinler var, yerine getiriliyor."

Doğukan Güngör Kimdir?

1996 Ankara doğumlu oyuncu aslen Azerbaycanlıdır. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’ne giren Güngör; Othello, Umut, Bizim Köyün Adeti ve Hiç Kimsenin Öyküsü gibi birçok tiyatro oyununda yer aldı. Kanal 7 dizisi Meryem ile kameralar karşısına geçen genç oyuncu, Zümrüdüanka dizisinde hayat erdiği Hamit karakteriyle dikkat çekti.

03-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar