Kızılcık Şerbeti'nin İlk Fragmanı Yayınlandı

Kızılcık Şerbeti'nin İlk Fragmanı Yayınlandı
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yakında yazılı fragmanları kanal ekranında dönmeye başlayan Kızılcık Şerbeti şimdiden merak uyandırdı.

Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve yakında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımı Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyunculardan oluşan kadrosuyla geçtiğimiz günlerde sete çıkan ve çekimlere başlayan dizi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan ve dizinin konusu şimdiden merak edilmeye ve dizi heyecanla beklenmeye başlandı. Sete çıkmasının hemen ardından ilk fragmanı da yayınlanan dizinin fragmanı seyirci tarafından oldukça beğenildi. Yayınlanan fragmanla merakı daha da artıran dizinin çok yakında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları Kimler?

Gold Film imzalı yeni dizi Kızılcık Şerbeti çok yakında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimleri devam eden ve yakında yazılı fragmanları yayınlanmaya başlayan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda

-          Sıla Türkoğlu

-          Doğukan Güngör

-          Feyza Civelek

-          Evrim Alasya

-          Ceren Yalazoğlu Karakoç

-          Emrah Altıntoprak

-          Barış Kılıç

-          Feray darıcı

-          Selin Türkmen ve

-          Özlem Çakar ve daha pek çok isim yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti Konusu Ne?

Show Tv’nin merakla beklenen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti tanıtımlarıyla seyirciyle buluşmaya başladı. Ünlü oyuncu kadrosuyla merak edilen dizi birbirine taban tabana zıt iki ailenin ve iki aşık gencin hikayesini anlatıyor. İyi eğitim almış ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya) eşinden boşandıktan sonra hayatla tek başına mücadele etmiş ve iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Kıvılcım’ın büyük kızı Doğa diş hekimliği okumaktadır. Doğa üniversiteye girdiği ilk yıl Fatih ile evlenmiştir. Bu durum Kıvılcım’ı şaşırtsa da Kıvılcım asıl şoku damadının ailesiyle tanışınca yaşayacaktır. Fatih’in ailesi Doğa’nın ailesinin aksine muhafazakar bir ailedir ve iki ailenin görüş ve yaşam şekilleri birbirine tamamen zıttır. Fatih ve Doğa tüm zorlukları aşabileceklerine inansalar da onları çok büyük sınavlar ve zorluklar beklemektedir. Show Tv ekranlarında fragmanı dönmeye başlayan Kızılcık Şerbeti’nin ekim ayı sonunda seyirciyle buluşması bekleniyor.

11-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar