Kızım dizisi oyuncularından veda mesajları

Kızım dizisi oyuncularından veda mesajları
TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım final bölümüyle ekranlara veda etti. Med Yapım imzalı dizinin başrol oyuncuları sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı.

Başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin paylaştığı Kızım dizisi TV8 ekranlarında cuma akşamları ekranlara geliyor ve birbirlerini yeni tanıyan bir baba-kız ilişkisini konu alıyordu. Buğra Gülsoy ve başarısıyla adından söz ettiren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın kurduğu sıcak ilişki seyirci tarafından severek izlenirken dizi 1 sezon sonunda final yapma kararı aldı. Kızım dizisi 34.bölümüyle ekran macerasına son verdi. Bunun üzerine dizinin başrol oyuncuları Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Serhat Teoman sosyal medya hesapları üzerinden veda mesajları yayınladı. 

''EMEKLERİNİZE SAĞLIK''

Dizide Candan karakterine hayat veren Leyla Lydia Tuğutlu dizi ekibiyle çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşarak Kızım dizisine şu sözlerle veda etti: "Bu akşam son kez buluşuyoruz. İlk set günü daha dün gibi. Biz sevginin ve aile olmanın her şeyin üstesinden gelebileceğini anlattık bu yolculukta. Enerjisi kalbi güzel, yetenekli bir ekiple çalışabildiğim için çok şanslıyım. Emeklerinize sağlık..@medyapimresmi ailesine ve bizi 34 bölüm boyunca her cuma evlerine konuk eden sizlere sonsuz teşekkürler. Desteğiniz bizim için çok değerli"

''HOŞÇAKAL KIZIM''

Dizinin ana karakterlerinden biri Demir'e hayat veren başarılı oyuncu Buğra Gülsoy ise: "Böylesi ‘özel’ bir işin içinde yer almak çok keyifliydi. Yeni hikayelerde yeni karakterlerde buluşmak üzere.. Hoşçakal Kızım.'' diyerek projesine veda etti.

Dizide Demir'in eski dostu olan Cemal karakterinin sahibi Serhat Teoman ise yine ekipçe çekilen bir fotoğrafı paylaşıp şahane insanlarla çalıştığını belirtti. Teoman: "Bizler bu şahane insanlarla birlikte bir hikayenin daha sonuna geldik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Hoşçakal Kızım" notuyla içinde bulunduğu projeye teşekkürlerini iletti. 

KIZIM DİZİSİ GENEL KONUSU

Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

31-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar