Fox Tv'nin yeni yetimhane dizisinde çocuk yıldız Beren Gökyıldız oldu!

Fox Tv'nin yeni yetimhane dizisinde çocuk yıldız Beren Gökyıldız oldu!
Yapım şirketleri yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvadı. Fox Tv'de yayınlanacak yeni yetimhane dizisi için oyuncu seçmeleri devam ederken, çocuk yıldız Beren Gökyıldız oldu.

Koronavirüs salgını sebebiyle birçok sektörde olduğu gibi televizyon ve dizi sektöründe de olumsuz tablolar yaşandı. Birçok sezon dizisi yeni bölüm çekemzken erken final yaptı, yeni başlayan diziler ise istedikleri performası sergileyemeden ara vermek durumunda kaldı. Kötü geçen bir dönemin ardından televizyonlar ve yapım şirketleri yeni diziler için hazırlıklara başladı. Özellikle 1 Haziran sonrasında gevşetilen salgın önlemleri çalışmaları hızlandıracak gibi görünüyor. Bir Medyapım projesi olan yeni yetimhane dizisi için ise oyuncu seçmeleri yapılmaya başlandı. Sevilen çocuk yıldız Beren Gökyıldız yeni dizide yer alacak oyunculardan biri oldu.

Fox Tv'nin yetimhane dizisinde çok sayıda çocuk oyuncu yer alacak

Medyapım tarafından projelendirilen ve Fox Tv'de yayınlanması planlanan yeni yetimhane dizisinde çocuk oyuncu olarak Beren Gökyıldız'ın yer alacağı açıklandı. Tv 100 muhabiri Birsen Altıntaş'ın haberine göre dizinin oyuncu kadrosunda çok sayıda çocuk oyuncu yer alacak. Bir yetimhane hikayesinin anlatılacağı dizi için oyuncu seçmleri ise devam ediyor. Fox Tv'nin yeni dizisinde yer alacak çocuk oyuncu Beren Gökyıldız ise birçok dizideki başarılı performansıyla seyircilerin aşina olduğu bir yüz. Gökyıldız, Star Tv'de yayınlanan Anne ve bu sezon yayında olan Kızım dizilerinde başarılı bir performans sergilerken, Bizim Hikaye ve Mucize Doktor dizilerinde ise konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Beren Göyıldız kimdir, kaç yaşında?

Beren Gökyıldız geçen sezon Kızım dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştı. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı projelerde yer alan Gökyıldız'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında çekilen Kocamın Ailesi dizisiyle başlamıştı. Yetenekli bir çocuk olan Beren Gökyıldız, Fox Tv'nin yetimhanede yaşanan gerçek bir hikayeyi ekrana taşıyacağı dizinin de kadrosunda yer almayı başardı. Minik yıldız Beren Gökyıldız 2009 doğumlu ve Ejder, Mine Gökyıldız çiftinin tek çocuğu. Yetenekli bir çocuk olan Beren'in eğitim ve iş hayatıyla ailesi yakından ilgileniyor. Beren Gökyıldız, 5 yaşından beri ekranlarda ve yer aldığı diziler ekranların başarılı dizileri arasında. Gökyıldız'ın yeni sezondaki dizisi ise bir yetimhane dizisi oldu.  

26-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar