3 Diziden Final Haberi Geldi!

3 Diziden Final Haberi Geldi!
Sezon sonu yaklaştıkça kanallar gelecek sezon yayınlamayı düşünmedikleri diziler hakkında kararlarını vermeye başladılar. İşte final kararı alınan üç flaş dizi...

Sezon sonu yaklaştıkça diziler için kader haftaları diyebileceğimizhaftalar yaklaşıyor. Dizi yapımcıları yayıncı kanalların dizilerin gelecek sezon yayınlanıp yayınlanmayacağını bildirecekleri kararı merakla beklerken seyircilerde hangi dizi bitecek hangi dizi devam edecek merakla takip ediyor. Bizde canlıtv olarak bitmesine kesin karar verilen üç diziyi mercek altına aldık.

Tv 8 Kızım Dizisi Final yapıyor!

TV8 ekranlarında her hafta cuma günleri ekranlara gelen Med Yapım imzalı ve Fatih Aksoy’un yapımcılığını yaptığı Kızım dizisi iddialara göre final yapmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci'nin kaleme aldığı Kızım dizisi final bölüm tarihi dizinin sevenleri tarafından büyük merak konusu oldu. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Kızım dizisi yayınlandığı günden itibaren reytinglerde isteneni verememesi final yapmasında en önemli neden olarak görünürken Mayıs ayının sonlarında dizinin ekranlara veda edeceği konuşuluyor.

Fox Tv’nin Bizim Hikaye Dizisi Bitiyor!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Med Yapım imzalı ve Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Bizim Hikaye dizisi, yayınlandığı ilk zamanlarda büyük tepki almış ve ünlü Amerika dizisi Shameless'ın Türkiye uyarlaması olarak söylentilere neden olmuştu. Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Bizim Hikaye dizisi yaklaşık 2 yıldır yayın hayatına devam ediyordu. Fox Tv’nin başarılı yapımlarından olan Bizim Hikaye’nin veda bölümünün ise 30 Mayıs 2019 tarihinde ekranlarda olacağı belirtildi. 

Show Tv Gülperi İçin Final Kararı Aldı!

Başrollerinde Timucim Esen ve Nurgül Yeşilçay gibi yıldız isimlerin yer aldığı Tims&B tarafından Show Tv için hazırlanan ve yapımcılığını Timur Savcı ve Burak sağyaşar’ın üstlendiği Gülperi dizisi final kararı aldı. Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran Gülperi dizisi son haftalarda tabir yerinde ise tam bir kan kaybı yaşadı ve reytinglerde beklenenin çok altında kaldı. Her hafta cuma akşamı ekranlara gelen Gülperi dizisi 1 sezonluk bir iş olarak düşünüldü ve düşünüldüğü gibi final yapacak. Gülperi dizisi final yapma kararı arkasında reyting değil senaryo gereği olduğu açıklandı. Özellikle Hercai dizisi başlamasından sonra iyice final kararı kesinleşen Gülperi dizisi kötü reyting almasa da devam edecek kadar da reyting alamadı. Bu sebeple sevilen dizi final yapacak. Dizinin final günü de belli oldu. Gülperi 30. bölümüyle final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.

 

20-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar