Kızım dizisinde Öykü eleştiri yağmuruna tutuldu!

Kızım dizisinde Öykü eleştiri yağmuruna tutuldu!
Kızım dizisinde Öykü, eleştiri yağmuruna tutuldu! Kızım dizisi Öykü, seyirci tarafından neden tepki topladı? İşte Kızım dizisi ile ilgili detaylar.

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her Cuma seyircisi ile buluşan Kızım dizisine büyük tepki! Dizide yer alan Öykü karakterini eleştiri yağmuruna tutan seyirci dizide neyi hatalı buldu. İşte Kızım dizisi ile ilgili tüm gelişmeler...

Kızım dizisinde Öykü, eleştiri yağmuruna tutuldu!

Tv 8 kanalında her Cuma ekranlara gelmeye devam eden Kızım, bir süre önce seyirci tarafından tepki toplamaya başlamıştı. Senaryonun sıkıcı bir ilerleyiş sergilediğini düşünmeye başlayan seyirci, ardından dizide yer alan Öykü karakterini de eleştirmeye başladı. Reyting sonuçlarında da başarısını düşüren Kızım dizisi, Öykü karakterinin yaşına göre davranışlar sergilemediğini düşündürüyor. Baba-kız konusundan dışarı çıkamayan Kızım dizisi severler, daha fazla sabredemedi ve tepkisini gösterdi. 

8 yaşındaki Öykü karakterinin sergilediği davranışlar ve iletişim tarzının yaşına uygun olmadığını ifade eden seyirci, dahilen dizinin senaryosunun değişmesi gerektiğini belirtti. Bazı izleyicilerden gelen tepkiler şu şekilde;

“Demir-Öykü ilişkisini bozmayalım diye başıboş, tutarsız ve saçma şeyler yazar oldunuz. İzleyici tepkisine göre senaryo mu yazılır. Senaristlerin kendi iradesi yok mu.”

“Senarist kendi yarattığı diğer karakterlere ihanet ediyor”. “Keşke diziye en baştan sadece Öykü, Demir ve Uğur’u alsaymışsınız.”

“Öykü ve Demir’i seviyoruz ama sürekli de sen iyi ki benim babamsın ya da benim canım kızım sahneleri izlemek sıkıyor. Yan hikayeleriniz neden bu kadar boş”

 “Demir’in iyi bir baba olması yaptığı hırsızlıkları da aklamıyor. Herkes Demir-Öykü istiyor diye baba-kız mevzusuna saplanıp kaldınız. 20 bölümdür aynı şeyleri izliyoruz”

Benzer tepkilerin çokça olduğu dizinin ilerleyen günlerde nasıl tepki vereceği ise oldukça merak edilmekte.

Med Yapım'ın öncülüğünde yürütülen Kızım dizisi, Tv 8 ekranlarında yayınlanmakta. Dram - aile konulu projenin senaryosunda Banu Kiremitçi ve Irmak Bahçeci yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta oturmaktadır. Yapımcılığında ise Fatih Aksoy'un bulunduğu Kızım dizisi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekimleri gerçekleştirilmektedir. İlk olarak 2018 yılının sezon başında ekranlara gelmeye başlayan Kızım dizisi, Oh My Geum-bi dizisinden uyarlanmıştır. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Kızım, her Cuma akşamı saat 20:00'da Tv 8 ekranlarında olmaya devam ediyor.

Kızım oyuncu kadrosu

Başrollerinde Buğru Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım oyuncu kadrosunda, Beren Gökyıldız, Tugay Mercan, Serhat Teoman, Suna Selen, Sinem Ünsal, Elif Verit ve Burak Demir gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Kızım Öykü (Beren Gökyıldız) kimdir?

2009 yılında dünyaya gelen Beren Gökyıldız, İstanbul doğumludur.Kocamın Ailesi, Güldüy Güldüy Show, Anne, Bizim Hikaye ve Kızım gibi başarılı yapımlarda rol almıştır. En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne hak kazanmıştır.

20-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar