Yargı Ceylin (Pınar Deniz) Kimdir?

Yargı Ceylin (Pınar Deniz) Kimdir?
Her Pazar akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen Yargı Dizisinin ana karakteri Avukat Ceylin ve bu karakteri canlandıran Pınar Deniz kimdir?

Ay Yapım imzalı Yargı dizisi bu sezon başlayan diziler arasında öne çıkanlardan biri. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve başladığı günden itibaren aldığı reytinglerle hem kanalın hem de yapım şirketinin yüzünü güldürdü. Orijinal içerik olan ve ilginç ve merak duygusu yüksek bir hikayeyi seyirciye taşıyan dizi her hafta ekranları başındaki seyirciye krizli, şaşırtıcı ve mutlaka sürpriz dolu gelişmeler yaşatıyor. Dizinin senaristi Sema Ergenekon’un güçlü kalemiyle genç yönetmenlerden Ali Bilgin’in rejisinin tam uyumu diziyi ister istemez reytinglerde üst sıralara taşıyor. Öyle ki dizi geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından Teşkilat’ı bile geride bırakıyor. Dizinin bu kadar başarılı olmasında hiç şüphesiz dizide yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerin etkileyici hikayeleri de belirleyici unsurlardan. Özellikle dizinin Avukat Ceylin seyirciye adeta bir oyuncu nasıl büyürün dersini veriyor.

Avukat Ceylin Her Bölüm Kendini Aşıyor

Ay yapım imzalı Yargı dizisi her Pazar akşamı Kanal D ekranlarında evlerimize konuk oluyor. Reytinglerde ilk sırada yer alan dizi her bölüm bol sürprizli, gerilimli ve hukuk konusundaki bilgilendirici hikayesiyle ve mutlaka oyuncularıyla bu başarının tesadüf olmadığını kanıtlıyor. Dizide Avukat Ceylin, eski savcı yeni Avukat Ilgaz, Savcı Pars, Cinayet Büro Amiri Metin Amir seyirciyi ekrana kilitlerken dizide Avukat Ceylin’i canlandıran oyuncu Pınar deniz ise her bölüm daha da büyüyor. Avukat Ceylin dizinin ilk bölümlerinden itibaren diziyi domine eden ve her an değiştiren ve kardeşini kaybeden, onun için hukuk mücadelesi veren, aşık olan ve aşkı için çalışan ama hepsinden öte bir birey olarak hayata tutunmaya çalışan biri. Avukat Ceylin tüm bunları her an iç içe geçirerek yaşarken oyuncu Pınar Deniz adeta bu karakterin varlığına ve kanlı canlı biri olduğuna bizleri inandırıyor.

Pınar Deniz Kimdir?

Dizi ve sinema sektörünün son dönemlerde kazandığı en başarılı ve yetenekli oyunculardan olan Pınar deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Sil baştan adlı diziyle yapan Pınar deniz özellikle Kırmızı Oda dizisiyle büyük bir çıkış ve şöhret yakalamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Sil Baştan, Beyaz yalan, Vatanım sensin, Bir deli Rüzgar, Aşk 101, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda, Kardeşim benim 2, İnsanlar İkiye Ayrılır ve Aşkın Kıyameti bulunmaktadır.

01-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar