Melisa Sezen Nomen Dizisinde Rol Alacak

Melisa Sezen Nomen Dizisinde Rol Alacak
14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus’ta yayınlanacak ve Halit Ergenç’in başrolünde yer alacağı Nomen’de güzel oyuncu Melis Sezen’de rol alacak.

Disney Plus Türkiye bugün yayına gireceği tarihi açıkladı. Uzun süredir hazırlık yapan ve bugüne kadar birbirinden ünlü 15 oyuncuyla sözleşme imzalayan, yapım şirketleriyle proje çalışan yayın platformu Türkiye pazarına güçlü girmenin ve bu pazarda iddialı bir yerde bulunmanın çalışmasını yapıyor. 14 Haziran’da yayına başlayacak olan platformda Med Yapım tarafından projelendirilen ve başrolünde ünlü oyuncu Halit Ergenç’in yer aldığı Nomen adlı dizinin cast çalışmaları başladı. Distopik hastalığı bulunan bir karakterin ve yakın çevresindeki insanların hikayesini anlatan Nomen’in kadrosunda bulunan bir diğer isim ise halen Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran başarılı ve genç oyuncu Melis Sezen oldu.

Melis Sezen Halit Ergenç Aynı Dizide

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi sonuçlar elde eden Sadakatsiz bu sezonun sonunda final yaparak ekranlara veda edecek. Dizinin genç ve güzel oyuncusu Melis Sezen bu diziyle büyük bir çıkış yakaldı. Oyuncu şu sıralar cast çalışması devam eden ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Nomen adlı diziyle el sıkışmış durumda. Başarılı oyuncu Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı dizide Melis Sezen’in de yer alacağı ve Halit Ergenç’in yakınlarındaki kadınlardan birinin de Melis Sezen olacağı öğrenildi. Cast çalışmaları devam eden diziye başka hangi oyuncuların katılacağı henüz belli olmadı. Dizide distopik bir karakteri canlandıracak Halit Ergenç, hastalığının verdiği yetenekle eşiyle telepati yöntemiyle iletişim kurmayı başarmıştır. Bu başarı ve distopik bir karakter olan Halit Ergenç’in ve çevresindekilerin hikayesini anlatacak Nomen dizisi yeni yayına girecek Disney Plus’un da iddialı yerli içeriklerinden biri olacak.

Melis Sezen Kimdir?

Halen Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran genç oyuncu Melis Sezen 2 Ocak 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar veren Melis Sezen bunun için gereken oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen sanat Merkezi’nde almış ve ardından da ilk olarak Hayat Bazen tatlıdır adlı diziyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Oyuncu daha sonra, Sadakatsiz, Ya İstiklal Ya Ölüm, Sevgili Geçmiş, Leke ve Siyah İnci adlı yapımlarda rol almıştır.

29-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar