Kuaförüm Sensin’de bu hafta kim elendi? (01 Kasım Cuma)

Kuaförüm Sensin’de bu hafta kim elendi? (01 Kasım Cuma)
'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyenlerin yarıştığı Kuaförüm Sensin’de bu hafta kim elendi, Kuaförüm Sensin’de kim kazandı!

Kuaförüm Sensin yarışması Show Tv ekranlarında hız kesmeden devam ediyor. Her hafta cuma günleri haftanın galibi ve kaybedeni belli oluyor. 1 Kasım Cuma günü haftanın finali yapıldı ve elenen belli oldu.  'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyenlerin yarıştığı Kuaförüm Sensin’de bu hafta kim elendi, Kuaförüm Sensin’de kim kazandı, merak ediyorsanız işte cevapları…

Kuaförüm Sensin’de bu hafta kim elendi? (01 Kasım Cuma)

Eğlence ve yarışma furyasına kapılan kanallardan biri de Show Tv ve ekranlarının en renkli yarışma programı Kuaförüm Sensin’le zirveye oynuyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen ve kuaförlerle makyörlerin büyük ödül için kıyasıya mücadele ettiği Kuaförüm Sensin’de 1 Kasım Cuma günü haftanın finali gerçekleşti.

Her Cuma olduğu bugün de Kuaförüm Sensin yayınlanan final bölümünde çifte heyecan yaşandı. Jüriden en az oyu alan isimlerde ise yarışma macerasını noktalarken hafta boyunca en güzel modeli ve makyajı çıkaran isimler ise 10.000 liralık büyük ödülün sahibi oldu.

En iyi saçı ve makyajı ben yaparım!

Bu sloganla ekrana gelen Kuaförüm Sensin programını Gözde Kansu sunuyor. Gözde Kansu’ya jüri üyesi olarak Adnan Serter ve Ayşegül Kartal eşlik ediyor. Cemal ve Meltem çiftinni elendiği bu haftaki Kuaförüm Sensin’de büyük ödülü Bilal ve Buse çifti kazandı.  

Kuaförüm Sensin bu hafta neler oldu?

Bugüne gelinceye kadar geçen süreçte az çok kazanacak ve elenecekler belliydi. Yani bu hafta sürpriz bir sonuç çıkmadı. Hafta boyunca etkisiz eleman gibi dolaşan Cemal ve Meltem ekibi kötü performanslarının karşılığında yalnızca 67 puan toplayabildi ve elenmekten kurtulamadı. Haftanın birincisi ise pazartesinden beridir iyi bir mücadele ortaya koyan Bila be Buse çifti ipi göğüsleyerek büyük ödüle hak kazandı. 109 puan toplayarak haftanın en yüksek puanını ve para ödülünü kazanan Bilal ve Buse  çiftini canlitv platformu olarak canı gönülden tebrik ediyoruz.

Kuaförüm Sensin’de bir ilk!

Önceki gün eleştirilere dayanamayarak izinsiz için stüdyoyu terk eden Murat,yarışma teamülleri gereği d yarışmadan kovuldu. Etik kurallara uygun hareket etmeyen Murat, Kuaförüm Sensin’de daha önce hiç olmayan bir uygulamayla jüri üyeleri Ayşegül Kartal ve Adnan Sertel tarafından diskalifiye edildi.  Bu bir yarış ve eleştirlere açık olacaksın ki kendini gelişterebilirsin. Haklı eleştirilere sinirlenerek stüdyoyu terk eden ve yapılan onca ısrara rağmen yarışmaya devam etmeyen Murat diğerlerne kötü örnek oldu. Keyfi kaçtığı için saç yapımına devam etmeyen Murat’ı biz de kınıyoruz.

01-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar